Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Posojilo denarja brez dokumentacije

Posojilo denarja brez dokumentacije?

So stroški poleteli v nebo plača pa je še vedno enaka? Morda potrebujete nekaj nove opreme za dom, kosilnico, ali pa bi si želeli kak teden oddiha nekje na morju. V tem primeru ste zagotovo že pomislili na kakšen kredit. Morda celo na posojilo denarja brez dokumentacije. A previdno!

Denar si vedno izposodite na legalen način pri katerem boste zaščiteni tako vi kot posojilodajalec. Naj vas ne premamijo prazne obljube sumljivih ljudi še posebej zato, ker so na voljo izjemno ugodne opcije pri katerih res ne boste potrebovali veliko papirjev. Mobilna banka na spletu je ena teh, ki vam na ustnice nariše nasmeh.

Ali posojilo denarja brez dokumentacije obstaja?

Kot smo že omenili samo po sebi posojilo denarja brez dokumentacije ni najboljša varianta, vsekakor pa lahko do kredita pridete z izjemno malo dokumentacije. V primeru, da se odločite za mobilno banko to pomeni, da boste ob naročilu kredita rabili samo osebni dokument in številko bančnega računa.

Edini pogoji za pridobitev kredita tu so: državljanstvo Republike Slovenije, stalni naslov bivanja v Sloveniji in redni mesečni prihodki. Nobenih drugih pogojev, papirjev ali komplikacij. Še niste naleteli na takšno ponudbo? No, sedaj k sreči ste in povejmo, da se tu dobre novice še zdaleč ne končajo. Kredit boste lahko najeli kar od doma.

Ko posojilo denarja brez dokumentacije naročiš preko spleta

No ja, vendarle ne gre za posojilo denarja brez dokumentacije ampak za posojilo z izjemno malo papirji. Vse potrebno imate zagotovo že ta trenutek pri roki. Poleg tega pa potrebujete le še računalnik, tablico ali pa kar svoj pametni telefon in dostop do spleta. Kredit lahko naročite v bistvu od koderkoli.

Tudi med vožnjo z avtobusom, vlakom ali med posedanjem v parku. Lahko ste popolnoma brez skrbi glede poteka postopka saj je izjemno enostaven. Najprej pa seveda obiščite spletno stran mobilne banke in uporabite njihov kreditni kalkulator. Vanj vnesite želen znesek, izberite do 12 mesečnih obrokov in že lahko preverite svoj kredit.

Naj vas posojilo denarja brez dokumentacije ne zavede

Če boste naleteli na nekoga, ki vam bo ponujal posojilo denarja brez dokumentacije bodite skrajno previdni. Raje se obrnite na mobilno banko kjer boste potrebovali zgolj osnovno dokumentacijo in boste že v nekaj minutah najeli kredit. Le toliko namreč vam bo vzelo izpolnjevanje kreditne vloge na eni najhitrejših bank kar jih je.

Vas zanima kako zelo hitro boste prejeli nakazan denar? Potem, ko boste enkrat izpolnili in oddali kreditno vlogo bo sledil pregled s strani mobilne banke in tudi potrditev, če bo izpolnjena pravilno. Denar pa se navadno z računa na račun nakaže že v naslednjih 15-ih minutah ali najkasneje v 24-ih urah.

Najemite posojilo denarja brez dokumentacije razen osebne

Če ne štejemo osebnega dokumenta boste dejansko naročili posojilo denarja brez dokumentacije pri eni najboljših mobilnih bank v EU. Poleg tega, da tam ne komplicirajo po nepotrebnem pa povejmo, da lahko do kredita pridete tudi, če kakšnega že imate. Za najem kredita ne rabite postati komitent mobilne banke.

Prav tako od vas ne bodo zahtevali potrdila o zaposlitvi, notarskega overjanja ali iskanja poroka. Če vse to še ni dovolj pa dodajmo, da ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti kar pomeni, da ste le še nekaj klikov in minut oddaljeni od kredita katerega boste lahko potrošili za karkoli si boste želeli.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq