Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Posojilo

Iščete ugodno posojilo?

Pride dan, ko ima človek vsega dovolj in si želi malce odpočiti od vseh delovnih obveznosti in skrbi. Odloči se za daljši izlet v kak neobljuden in lep kraj, kjer bo lahko izklopil svoje misli in si nabral novih moči. Spakira, obvesti delodajalca in se naslednji dan odpravi na pot.

Žal pa po navadi ni tako zelo enostavno. Če ne drugega, se zatakne pri denarju. Lepo je sanjariti o takšnem dogodku, a realnost je nekoliko drugačna. No ja, morda tudi ne. Vse skupaj lahko precej hitro reši posojilo, ki ga še isti dan najamete na spletu. Brez obiska banke, ali zbiranja zoprne dokumentacije.

Takšno posojilo dobite pri nas

Z velikim veseljem vam sporočamo, da ste se znašli na pravi strani, če ste razmišljali o takšnem pobegu v lepše kraje. In ne samo to. Morda pa se vam je nabralo nekaj položnic, ali pa potrebujete denar za kaj drugega v življenju. Sploh ni pomembno, ker to nikoli ni kakšen izmed naših pogojev.

Še več. Da bi bilo vse skupaj še lepše in bolj enostavno, je v naši mobilni banki precej malo pogojev. Tisti, ki pa so, pa so povsem sprejemljivi za vse. Če želite pri nas najeti posojilo, vam ne bo treba k delodajalcu po potrdilo o zaposlitvi, niti od vas ne bomo zahtevali notarske overitve, ali kaj podobnega.

Posojilo brez dokumentacije?

To ne, ampak za posojilo najeto pri nas, boste potrebovali zgolj osebni dokument in številko bančnega računa. Ste že prijeli za denarnico kjer imate pospravljeno oboje? Več ne boste potrebovali, saj računalnik ali pametni telefon očitno že imate na voljo.

To je pa tudi vse kar bomo od vas zahtevali. Na naši spletni strani vam nudimo kreditni kalkulator, ki vam bo povedal še vse ostalo. Pred vami bodo ves čas vsi podatki in zneski zajeti v posojilu. Potem boste v nekaj korakih oddali vlogo za posojilo preko spleta in počakali samo še na našo odobritev in nakazilo.

Posojilo v nekaj minutah

Slovimo po tem, da se pri nas posojilo najame in izplača rekordno hitro. Naše stranke kar ne morejo prehvaliti tega dela našega poslovanja in storitve. Zavedamo se, da človek denar potrebuje takoj in ne šele prihodnji teden ali mesec. Prav zato smo naše postopke tako optimizirali, da so sprejemljivi in dostopni za vse.

Potem ko boste vlogo za posojilo enkrat oddali in bo ta uspešno potrjena v naši finančni službi, vam bomo denar največkrat nakazali že po 15-ih minutah. Odvisno od primera in situacije pa najkasneje v 24-ih urah. Še vedno zelo hitro in sprejemljivo mar ne?

Kam torej po posojilo?

Na splet in k nam seveda! Tam kjer se vse odvija bliskovito hitro. Vaše posojilo bo urejeno v zelo kratkem času, medtem pa ne boste rabili niti stopiti iz stanovanja. Lepše in hitreje bi šlo verjetno že zelo težko. Delujemo transparentno in pošteno zato kar brez strahu.

Ničesar ne skrivamo v drobnem tisku, saj želimo da so naše stranke zadovoljne z nami, nas priporočijo naprej in se morda tudi same še kdaj vrnejo. Z vami smo 24 ur na dan, vsak dan. Smo banka za ljudi!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq