Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Hitri kredit brez obiska banke

Je hitri kredit brez obiska banke mogoč?

Ste se prav danes spraševali ali je hitri kredit brez obiska banke sploh mogoč? Morda si ne želite v gnečo mesta ali pa zgolj nimate časa hoditi od vrat do vrat in spraševati za pogoje. Danes lahko hitri kredit nadvse enostavno naročite kar preko spleta pri čemer pa sploh ni pomembno na kateri banki imate odprt račun.

Govorimo spletni mobilni banki kjer vam svoje storitve ponujajo v celoti na daljavo in sicer preko spleta. Za obisk te banke potrebujete le računalnik, prenosnik, tablico ali pa kar pametni telefon in že boste nekaj klikov stran od denarja na svojem računu. Res je tako enostavno.

Ko je hitri kredit brez obiska banke res hiter

Res je, hitri kredit brez obiska banke preko spleta je zares hiter in navduši vsakogar, ki ga naroči. S pomočjo ene od naštetih naprav zgolj obiščete spletno stran banke kjer najprej uporabite kreditni kalkulator in si pripravite izračun kredita po meri. To pomeni, da boste zadovoljni z zneskom in samo višino obrokov.

V kalkulator bo potrebno vnesti le znesek kredita, izbrati do 12 mesečnih obrokov in preveriti izračun, ki bo zajemal tudi vse stroške samega kredita. Zelo transparentno in brez morebitnih pasti drobnega tiska na katere ste morda vajeni od drugod. Sledi le še nekaj minut za izpolnjevanje vloge za vaš kredit.

Za hitri kredit brez obiska banke ne potrebujete veliko papirjev

Že res, da ste morda pričakovali, da celo obstaja hitri kredit brez obiska banke, nikakor pa si niste mislili, da ga lahko najamete pod takšnimi pogoji. Na mobilni banki bodo od vas potrebovali le podatke, ki jih boste vpisali s pomočjo osebnega dokumenta in seveda številko bančnega računa kamor vam bodo nakazali denar.

Vse ostalo na kar ste vajeni iz drugih bank lahko kar pozabite. Ne potrebujete potrdila o zaposlitvi, nobenega overjanja pri notarju kot tudi ne poroka ali zastavitve. Še več, preverjali ne bodo niti vaše kreditne spospobnosti kar pomeni, da je povsem vseeno, če kakšen kredit kje drugje že plačujete.

Po hitri kredit brez obiska banke kar takoj

Da je hitri kredit brez obiska banke na voljo za naslednjim klikom je jasno in kar s klikom na povezavo iz tega članka boste lahko obiskali mobilno banko kjer boste naročili svoj kredit. Za izpolnjevanje vloge boste potrebovali nekaj kratkih minut svojega prostega časa, nakar boste vlogo oddali in počakali na njeno potrditev.

Kar vas bo znova presenetilo pa je dejstvo, da se izplačilo na bančni račun navadno izvede že po 15-ih minutah od potrditve vloge, najkasneje pa v roku 24-ih ur. Odvisno od posameznega primera, ure in dneva seveda, a vseeno dovolj hitro, da lahko rečemo, da gre za zares hiter kredit.

Hitri kredit brez obiska banke in dodatnih pogojev

Če ste izračun kredita pripravili po svojih zmožnostih in boste lahko plačevali svoje obveznosti potem ne pričakujte nobenih težav. Ko bo vaš prvi kredit enkrat uspešno zaključen in poplačan pa boste naslednjič občutili še toplejšo dobrodošlico. Ne le, da gre za hitri kredit brez obiska banke, naslednjič boste tega naročili še hitreje.

Mobilna banka ima namreč za svoje zveste stranke pripravljeno posebno presenečenje saj jih uvrsti na seznam zaupanja vrednih kar pa pomeni, da boste lahko v prihodnje kredit naročili kar s pomočjo SMS sporočila. Za to poskrbi storitev SMS kredit, ki to nadvse inovativno mobilno banko uvršča v sam vrh EU.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq