Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kredit brez potrdila delodajalca

Kam po kredit brez potrdila delodajalca?

Živimo v časih, ko življenje vse prehitro beži pred našimi očmi. Izobraževanje, odraščanje, zaposlitev, družina, … vse to kar nekako švigne mimo nas. Vmes pa se moramo seveda tudi boriti na vsakem koraku, da bi bila naša družina preskrbljena in bi imeli karseda lepo sedanjost in prihodnost.

Zgodi se tudi, da kdaj enostavno ne najdemo dovolj denarja za vse in takrat pomislimo seveda na kredit. Ker pa smo vedno tako zaposleni in bi radi vse kar najbolj pohitrili in poenostavili, se marsikdo vpraša tudi kam se obrniti za kredit brez potrdila delodajalca. Je to sploh mogoče?

Kredit brez potrdila delodajalca je mogoče dobiti

Osnovni odgovor na prejšnje vprašanje ste tako dobili že kar v novem naslovu. Ampak kje je na voljo tak kredit brez potrdila delodajalca? Vsekakor v naši mobilni banki na spletu! Kredite nudimo svojim strankam že dolga leta in smo v tem času uspeli celoten postopek tako močno optimizirati, da lahko ponudimo tudi to.

Smo ena vodilnih mobilnih bank v EU in veliko pozornosti namenjamo transparentnemu poslovanju, zato ste lahko povsem brez skrbi, da bi bilo s tem kaj narobe. In ne le, da pri nas dobite kredit brez potrdila delodajalca, tudi marsikaterega drugega »klasičnega« dokumenta ne boste potrebovali.

Po kredit brez potrdila delodajalca na splet

Kot rečeno, smo mobilna banka, ki jo najdete na spletu. Naša spletna stran vas odprtih rok pričakuje 24 ur na dan, ne glede na to ob kateri uri ali na kateri dan bi se vam zazdelo, da potrebujete kredit. Kot smo omenili malce prej, ne le da nudimo kredit brez potrdila delodajalca, pač pa vam ne bo treba zagotoviti praktično nobene dokumentacije razen osebnega dokumenta.

Ob tem boste potrebovali le še številko bančnega računa in že boste pripravljeni na izpolnjevanje vloge za kredit. Tudi to boste izpolnili kar preko spleta, kar pomeni da vam v resnici sploh ne bo treba od doma. Še več, vlogo lahko izpolnite in oddate tudi kje na poti, ali med posedanjem v parku.

Kredit brez potrdila delodajalca na daljavo

Če se sprašujete kako je mogoče najeti takšen kredit brez potrdila delodajalca kar med posedanjem v parku, povejmo naslednje. Vse potrebno za kredit boste uredili lahko s pomočjo pametnega telefona, ki ga imate verjetno ves čas pri sebi. Lahko pa se doma v miru usedete pred računalnik in uporabite miško.

Le nekaj minut in klikov bo potrebnih, da boste preverili izračun kredita, ki ga boste opravili s priročnim kreditnim kalkulatorjem, ter izpolnili in oddali vlogo za kredit. Vsa hitrost in enostavnost pa se niti tukaj še ne konča. Hitri smo tudi z izplačilom!

Kredit brez potrdila delodajalca v enem dnevu

Kredit brez potrdila delodajalca se sliši lepo, a še lepše je vedeti, da boste imeli denar na računu še isti dan. Še več! Navadno izplačilo izvedemo že po 15-ih minutah od prejete in uspešno potrjene vloge za kredit. Povsem lahko se vam zgodi, da boste vlogo oddali med malico v službi in imeli denar na računu že popoldne, ko se boste vračali domov!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq