Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Hitri kredit

Hitri kredit je hitra rešitev

Težave in stroški se hitro nakopičijo, žal pa so po navadi rešitve precej počasnejše, če sploh so. Gre večinoma za težave finančne narave in lahko rečemo, da obstaja zelo ozek nabor pravih rešitev. Med tiste, za katere lahko rečemo, da so učinkovite in hitre, vsekakor sodi tudi hitri kredit.

Gre za finančno storitev, ki je najhitreje na voljo in je namenjena potrošnikom, ki denar potrebujejo takoj. Kljub vsemu, pa navadno vse skupaj ne gre tako hitro kot bi človek pričakoval. No ja, vsaj ne povsod. Mi pa vam tokrat zaupamo, kje v resnici lahko zelo hitro in precej enostavno pridete do denarja.

Hitri kredit je najhitrejši na spletu

Čeprav mnoge banke ponujajo hitri kredit, pa je dejstvo, da morate najprej dobiti uro, oditi na banko, se tam o vsem dogovoriti in morda skočiti še po kakšne papirje v službo ali kam drugam. Hitri kredit tako postane vse kaj drugega kot hiter.

A temu ni tako v primeru naše mobilne banke na spletu, kjer vas čaka izjemna storitev, ki vas bo pustila brez besed. Če ste se znašli v položaju, ko denar potrebujete resnično takoj, ali vsaj v roku enega dne, potem ne hodite nikamor drugam.

Po hitri kredit na mobilno banko

Za začetek povejmo kaj mobilna banka sploh je. Gre za banko, ki pride k vam in ne obratno. Zato smo mobilni, kar pomeni da smo vam dosegljivi kadarkoli in kjerkoli. Za obiska naše banke ne boste potrebovali nič drugega kot le računalnik, ali pametno mobilno napravo in povezavo na splet.

Smo ena vodilnih mobilnih bank v EU, delujemo pa tudi še v nekaterih drugih državah po svetu. O naši strokovnosti pričajo naše reference in številni zadovoljni uporabniki, ki nas brez kančka zadržanosti priporočajo svojim sorodnikom prijateljem in znancem.

Hitri kredit z osebno izkaznico

Od vas za hitri kredit na naši mobilni banki ne bomo zahtevali potrdila vašega delodajalca, ali notarske overitve. Potrebovali boste zgolj osebni dokument in številko bančnega računa. Ker imate oboje verjetno že pri roki, tale članek pa berete na napravi, ki je povezana na internet, lahko že v naslednjih minutah povečate stanje na vašem bančnem računu.

Tako zelo hitro gre to pri nas, da človek težko verjame. Potem, ko boste enkrat izpolnili in oddali vlogo za hitri kredit preko spleta in bo ta potrjena, lahko denar na računu pričakujete že po 15-ih minutah. Najkasneje pa v roku 24-ih ur. Vas že srbijo prsti?

Izračunajte svoj hitri kredit

Ker imamo na naši spletni strani na voljo tudi kreditni kalkulator, si boste z njegovo pomočjo z lahkoto izračunali svoj optimalen hitri kredit. Vnesti boste morali samo želen znesek, izbrati do 12 obrokov za odplačilo in pred vami bodo že vsi podatki in številke, ki jih boste potrebovali.

Poslujemo nadvse transparentno in profesionalno, zato nam je zelo pomembno, da naša stranka prejme vse potrebne informacije preden se odloči za svoj hitri kredit. Na voljo smo vam 24 ur na dan in vas vabimo, da obiščete našo mobilno banko na spletu, ki bo kmalu vse kar potrebujete za rešitev trenutne finančne situacije.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq