Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Hitri krediti

Hitri krediti za vse

Se tudi vam zdi, da svet včasih kar nekako pozabi na vas? Nekateri si lahko privoščijo vse, drugi težko tudi najnujnejše. Potem pa je tu še prav poseben segment, ki se imenuje kreditiranje. V resnici se vsi otepamo posojil in sposojanja denarja, saj to pomeni obveznost do nekoga.

A v določenih primerih, ko enostavno ni druge rešitve, pridejo še kako prav hitri krediti. Gre za vrsto kreditov, ki ni posebno draga, saj so njihovi končni zneski, kot tudi stroški, precej nižji. Pri hitrih kreditih je fino tudi to, da so hitro odplačani in lahko pozabimo na obveznosti in dolgove. Pa še hitro pomagajo.

Hitri krediti skozi izkušnje

V pogovoru s prijateljem ali znancem boste kaj hitro ugotovili, da praktično vsi vemo kaj so to hitri krediti. A tudi to, da imamo z njimi različne izkušnje. Nekateri so bili nad njimi navdušeni, drugi malce manj, tretji sploh niso prišli do njih. Zakaj je temu tako?

Dejstvo je, da praktično vse banke na trgu ponujajo tudi storitev imenovano hitri krediti. Ni pa nujno da si vse ustanove pod tem izrazom predstavljajo enako storitev. Na koncu pa so tu še različni pogoji, ki odredijo o tem ali vam bodo tovrstni hitri krediti sploh na voljo.

Pri nas so hitri krediti namenjeni vsem

S tem, ko rečemo vsem, imamo v mislih zares vse državljane Republike Slovenije, ki prejemajo redne prilive na svoj račun in imajo stalno prebivališče kjerkoli v državi. Smo mobilna banka in pokrivamo celotno Slovenijo. Pri nas so dobrodošli ne komitenti in tudi tisti, ki morda že odplačujejo kakšen kredit.

Hitri krediti naj bodo hitri in to je tudi naš moto. Pri nas tako na svoj denar ne boste čakali več dni ali tednov. Denar boste imeli na račun nakazan še isti dan. Se sprašujete kako je moč priti do takšnega kredita? Verjetno precej enostavneje kot bi si mislili.

Hitri krediti v nekaj klikih

Kot rečeno, smo mobilna banka, ki deluje na spletu. Tako kot dostop do spleta, smo vam tudi mi na voljo kar 24 ur na dan. Sodimo v sam vrh EU kar se mobilnega bančništva tiče, zato dobro vemo kako se tem rečem streže. O tem pričajo tudi tisoči zadovoljnih uporabnikov po Evropi in drugod po svetu, saj delujemo tudi zunaj meja EU.

Hitri krediti pri nas so vam na dosegu roke. Potrebovali boste samo računalnik, tablico, ali pametni telefon in dostop do spleta. Ne glede na to, ali boste to počeli doma, na dvorišču, na izletu, ali na avtobusu. Kredit pri nas lahko naročite kadarkoli od koderkoli.

Hitri krediti niso več utopija

Hitri krediti so realnost, ko govorimo o uporabi naše mobilne banke. Potem ko boste s pomočjo kreditnega kalkulatorja na naši strani preverili vse potrebno okoli kredita, boste vlogo zanj oddali v nekaj minutah in klikih z miško, ali po zaslonu svoje pametne naprave.

Po uspešno oddani in odobreni vlogi, se lahko denarju na računu nadejate že po 15-ih minutah. Občasno traja malenkost dlje, a nikoli več kot 24 ur. Brez potrdil delodajalca, notarja, ali poroka. Hitro, pošteno in enostavno!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq