Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Posojilo denarja

Kam po posojilo denarja?

Je tudi vas ujel val podražitev ali pa enostavno niste uspeli prihraniti dovolj za dopust? Sedaj lahko do gotovine pridete zelo hitro saj vam je na voljo posojilo denarja preko spleta. Da bi bilo vse skupaj še bolj enostavno pa poskrbi mobilna banka s svojimi zelo dostopnimi in ugodnimi pogoji.

Za najem hitrega kredita preko spleta dejansko ne boste potrebovali drugega kot le osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate prihodke. Brez potrdila o zaposlitvi, brez notarske overitve ali iskanja poroka. Tudi kreditne sposobnosti v mobilni banki ne bodo preverjali zato naj vas vpogled v Sisbon ne skrbi. Vas zanima?

Naj bo posojilo denarja varno in hitro

Po posojilo denarja se nikoli ne zatekajte k ljudem, ki posojajo na črno. V tem primeru ne boste nikoli vedeli pri čem ste in se boste kaj hitro znašli v težavah. Hitri kredit na mobilni banki je varen, hiter in transparenten saj se izplačilo odobrenega zneska vedno vrši zgolj z računa na račun.

Pred najemom kredita si boste le tega izračunali kar sami na spletni strani omenjene banke. Pri tem si boste pomagali s kreditnim kalkulatorjem, ki je sila enostaven za uporabo. Vanj bo potrebno vnesti le znesek kredita in pa izbrati število obrokov v katerih želite odplačati kredit. Na voljo jih je do 12.

Enostavno posojilo denarja

Glede na to, da ne boste potrebovali silne dokumentacije in, da boste lahko kreditno vlogo oddali kar preko spleta je jasno, da boste za omenjeno posojilo denarja potrebovali le še računalnik, tablico ali pametni telefon in dostop do spleta. Vlogo za kredit boste izpolnili v nekaj kratkih minutah kadarkoli se vam bo zahotelo.

Potem, ko boste z izpolnjevanjem končali in bo vloga poslana na mobilno banko jo bodo tam kmalu preverili in potrdili, če bo seveda vse v redu. Nakazilo denarja navadno sledi že v naslednjih 15-ih minutah. Morda se kdaj pri kakšnem primeru nekoliko zavleče in nikoli ne več kot 24 ur.

Posojilo denarja preko spleta je najhitrejše

Lahko se boste prepričali o tem kaj zares pomeni hitro posojilo denarja in kako hitro sledi tudi nakazilo. Z denarjem boste lahko plačali ali kupili karkoli ne glede na to ali gre za stare dolgove, zapadle račune ali pa prihajajoči dopust. Končno boste lahko znova mirneje storpili v nov dan.

Mobilna banka je na svojem področju tako uspešna, da se uvršča v sam vrh EU, svoje storitve pa ponuja tudi v nekaj drugih državah. Za najem kredita pa bo dovolj, da ste slovenski državljan, imate tukaj prijavljeno stalno prebivališče in na račun svoje banke prejemate redne prihodke. Na vse ostalo lahko pozabite.

Naj vas posojilo denarja ne skrbi

Ko se človek odpravlja na banko po posojilo denarja je vedno prisotnega nekaj strahu pred tem ali bo šlo skozi, je nabral vso dokumentacijo in ali bo dobil dovolj denarja za vse tisto kar potrebuje. Na mobilni banki boste vse to vedeli že ob kliku na spletno stran.

Ste vedeli, da lahko kredit naročite 24 ur na dan in vse dni v letu? To je čar spleta, ki omogoča tudi to. Da bi naslednjič še hitreje prišli do denarja pa mobilna banka poskrbi s storitvijo SMS kredit, ki je na voljo starim strankam, ki so vsaj en kredit tam že odplačale.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq