Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kreditni kalkulator

Uporabite kreditni kalkulator

Ste v fazi iskanja primernega kredita? Potem morate upoštevati nekaj nasvetov, da vam kasneje ne bi bilo žal. Vsekakor se ne zapodite po prvi kredit, ki ga zagledate. Naredite nekaj primerjav iz izberite najbolj primernega. In uporabite kreditni kalkulator. Ta vam bo povedal vse potrebno o vašem kreditu.

Če želite hiter kredit pri katerem ne boste potrebovali skoraj nič dokumentacije potem vsekakor preverite ponudbo mobilne banke, ki ima na spletu zares izjemno ponudbo. Do kredita pridejo slovenski državljani s stalnim naslovom bivanja v Sloveniji in rednimi mesečnimi prilivi. Osebni dokument in številka bančnega računa bosta povsem dovolj pri izpolnjevanju kreditne vloge.

Kreditni kalkulator na spletu

Najlepše pri vsem skupaj pa je, da mobilna banka za vas nima na spletu samo storitev kreditov pač pa tudi lasten kreditni kalkulator. Vanj boste vnesli le znesek kredita in izbrali do 12 mesečnih obrokov v katerih boste kredit izplačali. V naslednjem trenutku bodo pred vami vsi potrebni podatki.

Govorimo o znesku kredita, višini posameznih obrokov in popolnoma vseh stroških, ki se tičejo najema kredita. S temi podatki se boste precej lažje odločili za nadaljevanje, ki je zgolj še izpolnitev kreditne vloge. Vse skupaj boste uredili na daljavo preko spleta s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona. Brez enega samega koraka.

Je kreditni kalkulator natančen?

Kreditni kalkulator je seveda natančen saj deluje na podlagi matematičnih pravil in formul, ki jih je postavila banka. Tako nikoli ne boste v skrbeh, da bi vas kje v drobnem tisku čakale še kakšne pasti. Izračun kredita je nekaj najbolj transparentnega kar vam banka lahko ponudi. In mobilna banka to dobro ve.

Za najem kredita vam ne bo treba hoditi k notarju na overitev pogodbe ali v službo po potrdilo o zaposlitvi. Tudi poroka ne boste potrebovali niti ne kakšne zastavitve vrednejših predmetov. Vse skupaj pa postane le še bolj enostavno, ko povemo, da ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti.

Hiter kreditni kalkulator

Da je kreditni kalkulator hiter ni dvoma. Le v nekaj klikih boste imeli pred seboj že izračun svojega novega kredita. Če z izračunom niste povsem zadovoljni naredite še enega z drugačnimi zneski in obroki. Kalkulator je povsem brezplačen in namenjen lažji odločitvi potrošnika, ki bi rad najel dober kredit.

Mobilna banka sodi med najboljše mobilne banke v EU zato ste lahko prepričani, da boste zadovoljni tako z njihovo storitvijo kot tudi samim kreditnim kalkulatorjem. Potrebujete denar za poplačilo starih dolgov ali pa morda zgolj za nakup česa lepega? Sploh ni pomembno kajti denar na račun tega kredita boste lahko porabili kakor boste želeli.

Odličen kreditni kalkulator

Zdaj veste kje najti odličen kreditni kalkulator in kako ga uporabiti, da bi prišli do izračuna kredita. Povejmo še, da boste potem, ko boste izpolnili in oddali kreditno vlogo preko spleta na nakazilo čakali največ 24 ur. Najverjetneje pa bo do izplačila na vaš bančni račun prišlo že v roku 15-ih minut.

Ko boste kredit pri mobilni banki enkrat odplačali in vam bo kasneje morda znova prišel prav, boste lahko izkoristili prav posebno storitev za stare stranke. Kredit boste lahko naročili kar s poslanim SMS sporočilom kar pomeni, da bo izjemno hitra storitev nenadoma postala le še hitrejša. Na voljo 24 ur na dan.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq