Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Posojilo brez dokumentacije

Kdo ponuja posojilo brez dokumentacije?

Vprašanje za milijon evrov kajne? Kamorkoli se človek obrne, na katerokoli banko, povsod je potrebno za najem posojila zagotoviti cel kup papirjev, ki včasih niti niso dosegljivi vsem. Ampak, ali sploh kdo ponuja posojilo brez dokumentacije?

V resnici popolnoma brez dokumentov seveda ne bo šlo in tako je prav. Tako posojilojemalec kot posojilodajalec, morata biti na nek način zaščitena saj vendarle ne živimo v času divjega zahoda. Upoštevati je treba določene zakone in pravila, kar pa ne pomeni, da mora biti te papirologije neskončno veliko.

Posojilo brez dokumentacije ne, ampak …

Če boste obiskali našo spletno, mobilno banko, se boste lahko prepričali, da je danes moč najeti posojilo pod zelo ugodnimi pogoji. Zdelo se vam bo morda celo kot posojilo brez dokumentacije, saj boste ob oddaji vloge potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa.

Enostavno kajne? In če se sprašujete glede plačilnih list, potrdila delodajalca, notarskega podpisa in tako dalje, naj vas takoj ustavimo. Tega pri nas vsekakor ne boste potrebovali. Preverjali ne bomo niti vaše kreditne sposobnosti, saj je pomembno le, da prejemate redne mesečne prilive, ste državljan Republike Slovenije in imate tu prijavljeno prebivališče.

Skoraj kot posojilo brez dokumentacije

Ker vam ne bo treba v kadrovsko službo in prositi delodajalca za potrdilo, ali hoditi kam drugam, se vam bo dejansko zdelo da najemate posojilo brez dokumentacije. A osebni dokument, ki je vsekakor resna dokumentacija, je za nas povsem dovolj.

Bodite prepričani, da smo poskrbeli tako za vašo kot svojo varnost, saj poslujemo v skladu z zakoni, ki veljajo v naši državi. Dejstvo, da med mobilnimi bankami sodimo v sam vrh EU in da poslujemo še v nekaj drugih državah po svetu, verjetno dovolj dobro priča o kvaliteti naših storitev.

Nekdo vseeno oglašuje posojilo brez dokumentacije

Pri takšnih oglaševalcih bodite sila previdni, saj posojilo brez dokumentacije ni legalno pokrito. V takšnem primeru lahko pride do različnih težav katerim pa se zlahka izognete tako, da po kredit pridete k nam. Vse skupaj boste opravili rekordno hitro, enako hitro kot se bo tudi denar znašel na vašem računu.

Lahko se zanesete na naše transparentno in pošteno delovanje, saj nas naše številne stranke zagotovo ne hvalijo in priporočajo naprej brez vzroka. Prav teh priporočil in pohval smo še kako veseli, zato se ves čas trudimo podobno navdušiti tudi vse naše nove bodoče stranke.

Posojilo brez dokumentacije ni nič hitrejše kot naše

Morda vas prepričujejo v posojilo brez dokumentacije z razlogom, da boste hitro prišli do denarja? Za oddajo vloge pri nas ne boste potrebovali več kot le nekaj minut, ker pa poslujemo na spletu, vam zaradi tega tudi ne bo treba nikamor. Sedli boste za računalnik, ali pa uporabili kar pametni mobilni telefon.

Kreditni kalkulator vam bo v veliko pomoč pri končni odločitvi, potem pa boste le še nekaj klikov oddaljeni od nakazila. Po uspešno oddani in potrjeni vlogi namreč denar nakažemo navadno že po 15-ih minutah, včasih traja nekoliko dlje, a ne več kot 24 ur. Vsekakor tako hitro in enostavno, da na posojilo brez dokumentacije ne boste pomislili nikoli več!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq