Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Gotovinsko posojilo

Gotovinsko posojilo kot ga še niste poznali!

Ni skrivnost, da se pri vsakem od nas tu in tam pojavi potreba po denarju katerega tisti trenutek ni na vidiku. Morda je plača še preveč oddaljena, ali pa čakamo na regres, morda prodajo avtomobila ali sklenitev novega posla. Ne glede na to kakšen je naš motiv pa je jasno, da takrat nastopi čas za gotovinsko posojilo.

Posojilo je beseda, ki v ljudeh sproža različne odzive. Nekateri ga dojemajo kot odrešitev, drugi bolj kot pobožno željo, saj so jih morda na banki že zavrnili. Če se sprašujete kam po najbolj dostopno gotovinsko posojilo, ki bo hkrati hitro in ugodno, ste na pravem mestu.

Gotovinsko posojilo na daljavo

Če sodite med ljudmi, ki jih pri najemu posojila najbolj moti, da je treba na banko, ali v lov za dokumentacijo, boste še toliko bolj srečni, da ste se znašli na tej strani. Smo namreč mobilna banka, kjer vam tega ne bo treba početi. Da smo mobilni, pomeni da smo dosegljivi vsem, ne glede na to kje se nahajajo.

Tega morda doslej niste bili vajeni, a naša banka bo prišla k vam, kamorkoli boste to želeli. Za to pa boste potrebovali zgolj računalnik ali pametni telefon z dostopom do spleta. Ko govorimo o slednjem, pomeni da boste vlogo za gotovinsko posojilo lahko oddali praktično od koderkoli vam pade na pamet.

Kaj potrebujete za gotovinsko posojilo pri nas?

Zares ne veliko. Poleg prej omenjene računalniške, oziroma komunikacijske opreme, samo še osebni dokument in številko bančnega računa. Torej, nobenih potrdil vašega delodajalca, nobenih nepotrebnih poti v kadrovsko službo ali k notarju ne boste potrebovali.

Kreditne sposobnosti naših strank ne preverjamo, pomembno je le, da ste državljan Republike Slovenije, imate prijavljeno stalno prebivališče in prejemate redne mesečne prilive. Ste že dolgo časa sanjali o takšni banki? Sedaj imate priložnost, da uresničite vse svoje sanje.

Kaj pa če gotovinsko posojilo že imam?

Ni problema. Četudi že odplačujete gotovinsko posojilo na svoji banki, to za nas ne predstavlja težav. Posojilo vam bomo odobrili ne glede na to in tudi v primeru, ko niste komitent naše banke. Naš proces dela je optimiziran do te mere, da našim strankam zagotavljamo zares vrhunsko storitev nad katero so vsi po vrsti navdušeni.

Če boste ocenili, da lahko gotovinsko posojilo na svoji banki in našega, brez težav odplačujete, vam preostane samo še, da oddate vlogo pri nas. To boste storili preko spleta, nakar jo bo naša finančna služba preverila in hitro potrdila, če bo vse tako kot mora biti.

Gotovinsko posojilo še isti dan

Naša nakazila po potrjeni vlogi za gotovinsko posojilo so izjemno ažurna. Denar namreč največkrat nakažemo že po 15-ih minutah, pa do 24-ih ur. Odvisno seveda od situacije in ure dneva. Jasno pa je, da boste do denarja prišli ekspresno hitro.

Gotovinsko posojilo v naši banki vam je na voljo na do 12 mesečnih obrokov, izbira pa je povsem na vaši strani. To boste storili že takoj na začetku, ko vam bo pri tem  v veliko pomoč naš kreditni kalkulator. Vsi stroški bodo ves čas transparentno prikazani pred vami in ničesar vam ne bomo skrili v droben tisk.

Pošteno, hitro in zanesljivo!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq