Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kredit

Potrebujete hitri kredit?

Ko je potrebno nenadoma nekaj kupiti, peljati avtomobil na popravilo ali pa potrebujemo kaj za dom nam vedno primanjkuje denarja. Je že tako, da je dandanes težko kaj prihraniti a kaj, ko je zelo težko dobiti tudi kredit. K sreči obstaja banka kjer je najem posojila zelo enostaven za vse.

Ste slovenski državljan, imate stalno prebivališče v Sloveniji in redne mesečne prihodke? Potem za vas težav ne bo. Pred vami je vroča ponudba za hitro spletno posojilo. Mobilna banka vam namreč omogoča, da do denarja pridete kar preko spleta ne da bi v resnici naredili en samcat korak. In to zelo hitro.

Po kredit na splet

Najhitrejši kredit boste seveda dobili na spletu. Naročite ga lahko od doma, iz službe ali pa direktno s počitnic kjer vam je malce zmanjkalo denarja. Denar bo na vašem bančnem računu v roku 24-ih ur zato ste lahko popolnoma mirni. Potrebujete le osebni dokument in številko tekočega računa pri katerikoli banki.

Za najem kredita vam ni treba postati komitent mobilne banke prav tako pa je nepomembno ali kakšno posojilo kje že odplačujete. Vas skrbi kako bo videti posojilo in koliko stroškov prinaša? Do tega podatka enostavno pridete na spletni strani mobilne banke kjer vam bo v veliko pomoč pri tem njihov kreditni kalkulator.

Kredit izračun

Po obisku spletne strani mobilne banke lahko takoj uporabite kreditni kalkulator. Ta je tam z namenom, da vam olajša odločitev glede najema posojila. Kredit, ki ga najamete na mobilni banki je izredno pregleden. V kreditni kalkulator vnesete znesek kredita, izberete do 12 mesečnih obrokov in že lahko pregledate izračun, ki pa vsebuje tudi vse stroške posojila.

Na ta način boste v vsakem trenutku lahko popolnoma mirni, da najemate najboljše posojilo zase. Gre za kratkoročno hitro posojilo, ki je navadno nakazano na račun kreditojemalca že po 15-ih minutah od oddane in potrjene kreditne vloge. Za njeno izpolnjevanje pa ne boste rabili več kot nekaj minut.

Kredit na daljavo

Dobesedno gre za kredit na daljavo pri čemer velja omeniti, da skorajda ne boste potrebovali nobene dokumentacije. Poleg omenjenega osebnega dokumenta in bančne številke dobesedno ničesar več. Posojilo boste najeli brez obiska notarja, brez potrdila o zaposlitvi in brez poroka ali zastavitve. Tudi Sisbon naj vas ne skrbi.

Mobilna banka pred odobritvijo vloge za posojilo ne bo preverjala vaše kreditne sposobnosti. Je sploh lahko še hitrejše in bolj enostavno? Verjetno zelo težko. Denar, ki ga boste prejeli na ta račun vam bo prost na razpolago in boste lahko brez kakršnihkoli omejitev kupili ali plačali karkoli boste želeli. Rešitev vaših finančnih težav je le nekaj klikov stran.

Ko je kredit res hiter

Človek, ki potrebuje kredit ga navadno rabi zelo hitro in v tem pogledu je mobilna banka zares izjemna. Ni nenavadno, da sodi med najboljše v EU, ko pa dodamo še, da boste prihodnjič imeli dostop do še hitrejšega najema pa se samo še vprašajte kako je to mogoče.

Svet se modernizira, vse poteka preko spleta in za stranke je potrebno poskrbeti kar najbolje. Naslednjič boste imeli tako možnost posojilo naročiti kar s poslanim SMS sporočilom saj vas bo mobilna banka uvrstila na seznam zaupanja vrednih strank. Prav nobenega razloga ni, da ne bi posojila naročili že v naslednjih minutah in se razbremenili skrbi.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq