Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Hitro posojilo

Ne veste kam po hitro posojilo?

Zdaj ste zagotovo na pravem mestu! Navadno je tako, da se v življenju nekaj pripeti, ali pa nas ujame malce na levi nogi in hitro potrebujemo nekaj malega denarja, ki ga pa na računu ni. Plača je morda še malce predaleč, prijateljev in sorodnikov pa ne bi radi nadlegovali.

Takrat je čas za hitro posojilo! V tem članku vam bomo razložili čisto vse podrobnosti, ki jih rabite vedeti in vam tudi predstavili najbolj optimalno opcijo za hitro posojilo po svojem okusu. Najpomembnejše pa je, da je to ugodno, brez skritih stroškov in zares hitro.

Kaj je zares hitro posojilo?

Ko govorimo o hitrem posojilu ne moremo mimo tega, da nekateri tako poimenujejo vrsto posojila, ki pa sploh ni tako zelo hitro. Hitro posojilo je lahko samo tisto, ki je na vaš račun izplačano še v istem dnevu in vam je denar takoj na voljo.

V našem primeru lahko rečemo, da se pri nas tega še kako dobro zavedamo. Pri nas vam bomo hitro posojilo največkrat nakazali že 15 minut po uspešno oddani in potrjeni vlogi. Hitro mar ne? Najkasneje pa vsekakor v roku 24 ur kar je za nas nekako edini sprejemljiv časovni okvir za hitro posojilo.

Ima hitro posojilo visoke obresti?

Spet bomo govorili v svojem imenu saj vam le tako lahko v popolnosti zatrdimo, da je hitro posojilo, najeto pri nas, ugodno, popolnoma pregledno in brez kakšnih skritih stroškov. Že ob sami oddaji vloge vam bo v veliko pomoč naš poseben kreditni kalkulator, ki vam bo ves čas prikazoval vse potrebne podatke.

Izbrali boste višino posojila, število obrokov in pred seboj takoj videli kaj to pomeni za vas tudi s stroškovnega vidika. Pred vami nikoli ne bomo ničesar skrivali, saj težimo k dobrim in pozitivnim odnosom z našimi posojilojemalci, ki se prav zaradi tega poštenega odnosa radi vračaj k nam.

Hitro posojilo, kreditni kalkulator, … kako pa to deluje?

Aha, seveda. Razložimo na tem mestu, da boste svoje hitro posojilo pri nas pridobili na način, ki ne more biti enostavnejši. Preko spleta! Ne bo vam potrebno nikamor in za najem posojila boste lahko poskrbeli kar od doma. Mobilni telefon, tablični ali katerikoli drugi računalnik, ter povezava na splet.

To je vse kar boste potrebovali, da pridete do nas. Na tej spletni strani vam je na voljo posebna aplikacija, ki vas bo na zelo razumljiv način vodila skozi celoten in zelo nezahteven postopek. Čeprav morda niste pretirano vešči uporabe spleta, bo tole za vas vseeno mačji kašelj.

Kaj vse potrebujem za hitro posojilo?

Po pravici povedano, nič posebnega. Dovolj bo vaš osebni dokument in številka tekočega računa kamor vam bomo po uspešno oddani in potrjeni vlogi, nakazali vaše hitro posojilo. Ne potrebujete nikakršnih izpiskov, niti ne potrdil vašega delodajalca, kot tudi ne overitve pri notarju.

Tako enostavno je to, ko se za hitro posojilo obrnete na eno od vodilnih mobilnih bank v EU. Na to smo še kako ponosni in trdo delamo na tem, da ta ugled zadržimo še naprej. Svoj denar boste lahko potrošili za karkoli vas bo volja, za vračilo pa boste imeli na voljo do 12 obrokov. Hitro, pregledno in enostavno!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq