Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Izračun kreditne sposobnosti

Kaj je izračun kreditne sposobnosti?

Dobro je vedeti, da izračun kreditne sposobnosti ne gre zamenjati za vašo kreditno sposobnost kot jo bo preverila banka. V prvi vrsti boste svoj kredit lahko izračunali kar s pomočjo kakšne aplikacije na spletu, ki vam bo predstavila zneske, ki ste jih želeli videti. A to še ne pomeni, da boste tak kredit tudi dobili. Banka namreč pred odobritvijo kredita preveri vašo kreditno sposobnost še s pomočjo sistema Sisbon in upošteva vse morebitne izdatke kot so: Leasing, drugi krediti in obročni nakupi. Šele takrat pridejo ven tiste prave številke in zneski, ki so vam dosegljivi. Marsikdo je tako razočaran a ne tisti, ki se po kredit odpravijo na mobilno banko.

Kako poteka izračun kreditne sposobnosti?

Običajen izračun kreditne sposobnosti je moč opraviti preko spleta. Tudi na mobilni banki, ki v ta namen na svoji spletni strani ponuja enostaven kreditni kalkulator. Vanj je potrebno vnesti znesek želenega kredita ter izbrati število obrokov. Teh je na voljo do 12. Nato sledi priprava in pregled izračuna kredita. V tem izračunu pa so zajeti tudi vsi stroški kredita zato lahko rečemo, da gre za zelo transparentno zadevo. In zakaj mobilna banka? Zato, ker je to banka v katero vam sploh ne bo treba drugače kot le z miško ali s prstom po zaslonu pametnega telefona. Kredit boste namreč naročili kar preko spleta.

Vas je izračun kreditne sposobnosti na vaši banki razočaral?

Seveda se velikokrat pripeti, da se na banki opravi izračun kreditne sposobnosti potem pa sledijo slabe novice. Morda je vaša kreditna sposobnost nekoliko manjša kot bi si želeli sami. Preverite svoje možnosti še preko spleta na mobilni banki in si v nekaj minutah naročite svoj hitri kredit. Ker ne boste potrebovali veliko dokumentacije in vam ne bo treba nikamor, boste vse uredili v nekaj minutah.

Dovolj bo, da zadostujete nekaj naslednjim pogojem; slovensko državljanstvo, stalno prebivališče v Sloveniji ter seveda redni mesečni prihodki. Tako, to je to! Rabite le še osebni dokument in številko bančnega računa. Ta bosta že dovolj za omenjen kredit.

Svoj izračun kreditne sposobnosti primerjajte z drugimi

Čeprav imate morda v roki opravljen izračun kreditne sposobnosti pa je najbolje, če jih naredite več na različnih bankah in primerjate med seboj. Ni vedno prva ponudba najboljša čeprav bi lahko rekli, da je bolj enostavno priti do denarja drugje kot na mobilni banki verjetno kar težko. Zares enostavni pogoji, brez obiska banke, brez podpisovanja pri notarju, tudi brez potrdila o zaposlitvi, poroka ali zastavitve.

Da bi bila mera enostavnosti povsem polna pa še celo brez vpogleda v Sisbon in brez preverjanja vaše kreditne sposobnosti. Verjetno ste ta hip ugotovili, da gre za pogoje katerim dejansko ni para. Ste pripravljeni na najem kredita, ki je lahko že kmalu pri vas?

Izračun kreditne sposobnosti in oddaja vloge

Potem, ko boste v nekaj klikih pripravili svoj izračun kreditne sposobnosti bo sledilo le še nekaj malega izpolnjevanja kreditne vloge in že boste kmalu imeli na računu denar. Zelo kmalu! Kreditno vlogo boste izpolnjevali nekaj kratkih minut, vse skupaj pa bo zelo enostavno le dobro je biti natančen, da kasneje ne pride do kakšnih zavrnitev ali popravkov. Potem, ko bo vloga oddana, pregledana in potrjena pa bo sledilo le še izplačilo denarja na vaš bančni račun. To se navadno zgodi že po 15-ih minutah ali najkasneje v roku enega dne torej 24-ih urah. Z denarjem pa boste lahko povsem prosto razpolagali.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq