Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Posojilo brez dokumentacije

Kam po posojilo brez dokumentacije?

Verjetno v odgovoru na vprašanje iz naslova, sledi negativen odgovor. Posojilo brez dokumentacije namreč ni legitimna možnost za najem posojila. Vsi posojilodajalci v Republiki Sloveniji smo zavezani določenim zakonom, ki jih moramo spoštovati. Več info pa lahko preberete tudi na business.hr. To pa še ne pomeni, da ne morete pridobiti posojila z zelo malo dokumentacije.

Načeloma v večini primerov temu ni tako, a k sreči obstaja tudi naša mobilna banka, kjer gore papirjev za najem posojila, ne boste potrebovali. Svoje postopke smo namreč tako zelo optimizirali, da lahko danes svojim strankam ponudimo posojilo ob predložitvi osebnega dokumenta in številke bančnega računa. To pa verjetno že imate pri sebi, kajne?

Ampak to ni posojilo brez dokumentacije

Seveda to ni posojilo brez dokumentacije, kot smo dejali, je vendarle potrebno spoštovati zakon. A ne zgolj zaradi zakona. To je potrebno tudi zato, da zavarujete sebe in banka svojo stran. Verjamemo pa, da vam je ta novica polepšala današnji dan. V nadaljevanju jih imamo za vas še mnogo več.

Če ste se še pred kratkim spraševali kje boste dobili dovolj denarja za plačilo vseh računov, ali pa vplačilo dopusta, je rešitev pred vami. Do denarja lahko pridete še danes, saj je celoten postopek najema kredita pri nas izjemno hiter. Ob tem pa vam ne bo potrebno niti prestopiti svojega praga, kaj šele našega.

Posojilo brez dokumentacije žal ne kljub temu pa izjemno ugodno

Ste se namenili po posojilo brez dokumentacije? Sedaj veste, da to niti ne bi bila preveč dobra odločitev za vas. Lahko pa v naši mobilni banki računate na posojilo za katero vam ne bo potrebno priskrbeti potrdila o zaposlitvi, oditi k notarju po overitev pogodbe, ali poiskati poroka.

Prav tako vam sploh ne bo treba nikamor, saj naša banka deluje na spletu in na nek način pride do vas. Potrebujete zgolj računalnik ali pametni mobilni telefon. In kar brez skrbi. Ne potrebujete posebnega tehničnega znanja, kot tudi ne kakšnega digitalnega potrdila. Vodili vas bomo korak za korakom, denar pa bo na vašem računu že kmalu.

Pozabite na posojilo brez dokumentacije

Ko boste enkrat uspeli izbrisati posojilo brez dokumentacije iz svojih misli, vam bo precej lažje. In po pravici povedano, ob osebnem dokumentu in bančni kartici težko govorimo, da potrebujete kaj dokumentacije. Torej, obiščite našo spletno stran in najprej uporabite kreditni kalkulator.

Ta vam bo v nekaj korakih predstavil vse zajete stroške, višino obroka in končni znesek, ki ga boste na začetku vnesli vanj. Izbrali boste tudi število mesečnih obrokov za odplačilo. Teh je na voljo največ 12, a verjetno povsem dovolj da si izpolnite želje, ali pa opremite svoje stanovanje. Vlogo boste izpolnili in oddali v le nekaj minutah in klikih.

Bolje kot posojilo brez dokumentacije

Če še niste, boste kmalu ugotovili, da je tole bolje kot posojilo brez dokumentacije. Ko bo naša finančna služba prejela in preverila ter potrdila vašo vlogo, vam bomo denar na predložen bančni račun izplačali že v naslednjih 15-ih minutah. Morda kdaj traja malce dlje, a nikoli več kot 24 ur.

Tako zelo hitro, da ne boste uspeli niti do konca napisati svojega nakupovalnega seznama. In kaj je lepšega, kot za vse poskrbeti iz udobja lastnega doma, ali pa kar med dopustom, ko se vam ponudi kakšna priložnost za podaljšanje ali pa morda nadgradnjo tistega kar vas je razveselilo na sami lokaciji.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq