Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kredit na daljavo

Bi radi spoznali pravi kredit na daljavo?

Morda se sliši kot znanstvena fantastika, ampak pri nas lahko v resnici najamete kredit na daljavo. Če ponekod to pomeni, da boste na svoji banki preko referentke uredili vse potrebno, je pri nas tudi ta del enostavnejši. Ne boste potrebovali nikogar, niti vas ne bomo nikamor pošiljali.

V resnici boste vse skupaj opravili na daljavo in to na takšen način, da vam bo vzelo sapo. Za oddajo vloge boste potrebovali zgolj nekaj reči, ki pa jih imate verjetno že ta hip na dosegu roke. Brez obiska banke, delodajalca ali notarja. Preverite kako!

Kredit na daljavo v nekaj minutah

Prej smo omenili, da imate vse potrebno verjetno že na dosegu rok. Pa poglejmo kaj boste v resnici potrebovali, če boste pri nas želeli najeti kredit na daljavo. Če delamo na daljavo, potem potrebujete dostop do spleta. Imate? Verjetno res, saj na ta način tudi berete ta članek.

Potem boste potrebovali računalnik, tablico, ali pa kar svoj pametni telefon. Aha, ravnokar uporabljate nekaj od tega. Super, potem pa ostane res le še nekaj malega. Osebni dokument imate verjetno kje v bližini, prav tako številko bančnega računa. To je to!

Kaj pa dokumentacija za kredit na daljavo?

Nobene druge dokumentacije za vaš kredit na daljavo ne boste potrebovali, kot tisto kar smo našteli v prejšnjem odstavku. Ker smo želeli najem kredita močno poenostaviti, nam je to na ta način tudi uspelo. Ne bomo vas pošiljali k delodajalcu po potrdilo o zaposlitvi, niti ne k notarju po kakšno overitev.

Za svoj kredit na daljavo ste pripravljeni že ta hip. Naslednji korak pred oddajo vloge, ki vam bo vzela samo nekaj minut, je da uporabite naš kreditni kalkulator in preverite koliko kredita bi vzeli, ter na koliko obrokov. Teh je na voljo do 12, denar pa imate lahko na računu še danes.

Kredit na daljavo v nekaj klikih

Ko boste enkrat zadovoljni z izračunom v kreditnem kalkulatorju, boste lahko nadaljevali z izpolnjevanjem in oddajo vloge za kredit. Kredit na daljavo bo potekal preko spleta in v nobenem trenutku nas ne boste rabili kontaktirati ali hoditi na osebni obisk.

Vlogo boste izpolnili in oddali v nekaj minutah, nakar jo bo pri nas pregledala naša finančna služba. Če bo vse tako kot mora biti in ste izpolnili zadane pogoje, vam bomo denar nakazali ekspresno hitro. Že po dobrih 15-ih minutah bi utegnili prejeti nakazilo, najkasneje pa v roku 24-ih ur.

To je pravi kredit a daljavo!

Če ste se še nedolgo nazaj spraševali kaj je v resnici pravi kredit na daljavo, zdaj verjeto veste. Brez pretirane dokumentacije, izgube časa zaradi poti in brez preverjanja kreditne sposobnosti. To je storitev o kateri ste sanjali svoje celo odraslo življenje.

Denar lahko porabite za karkoli, saj vam ne bo potrebno dokazovati porabe z računi ali predračuni. Pomembno je le, da lahko redno odplačujete svoje obveznosti. Ko boste kredit enkrat odplačali, pa vam bomo ponudili še hitrejši kredit na daljavo, ki se imenuje SMS kredit!

A o tem kdaj drugič, zdaj pa le brž obiščite našo mobilno banko in oddajte vlogo.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq