Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Koliko denarja potrebujem za odprtje podjetja

Denar je pomemben del vsakega podjetja

A začnimo povsem na začetku. Denar potrebujemo že ob registraciji podjetja in to ne malo. Še posebej, če se odločimo za obliko podjetništva, ki je d. o. o., saj v tem primeru potrebujemo 7.500 evrov ustanovnega kapitala. Ta znesek mora biti podjetju vedno na razpolago kar se še kako dobro izkaže v primeru, da stranke zamujajo s plačili.

A nikakor ne gre lahkomiselno potrošiti tega zneska, kot tudi ne pozabiti na preostale stroške, ki pridejo z odprtjem podjetja. Tu so stroški z notarjem, najemom ali nakupom poslovnih prostorov, postavitev spletne strani, strošek za nabavo materiala, oglaševanje in denimo plače zaposlenim. Imate na seznamu vse kljukice?

Ni pa denar vse v življenju kajne?

Tako kot so nas učili že starši, denar seveda ni vse, a v podjetništvu brez njega enostavno ne gre. Tu nam nihče ne gleda skozi prste in davke je treba redno plačevati. Saj veste kako pravijo, davki in smrt so neizbežno dejstvo pred kateri ne uide nihče. Kaj pa, če imamo dobro podjetniško idejo pa premalo denarja za uresničitev?

Takrat nam lahko pomaga kakšen hitri kredit. Do tega lahko pridemo seveda, če smo sicer zaposleni, kar pa ob odpiranju podjetja navadno nismo. Na tem mestu je treba seveda dobro razmisliti kako pričeti svojo poslovno pot. Še najbolje morda tako, da ob redni službi odpremo podjetje in prehod v podjetniške vode izvedemo postopoma.

Naj nam denar ne stopi v glavo

Ljudje se ravnamo po svetovnih smernicah in globalizacija nas počasi požira s svojimi velikimi usti. Gospodarstvo in potrošnja nas silita v to, da je v naših mislih ves čas denar. In prav ta je pogosto tudi prvi detajl na katerega pomislimo, ko se podajamo v podjetništvo. Vendarle pa naj ne bo vodilo zgolj kopičenje denarja.

Podjetje naj ima nek namen. Prodajo izdelka, ki bo olajšal življenje ljudem, morda trženje storitve, ki bo poskrbela za enostavnejše korake napredku naproti. Žal so finance vedno v ospredju, a naj ne bodo edino vodilo pri udejstvovanju v podjetniškem svetu. Tudi kadar nam gre dobro nam to ne sme stopiti v glavo.

Denar je nujno zlo

Na denar je najbolje gledati na ta način, da ga pač potrebujemo za življenje in tudi napredek v poslu. Nikakor pa ne kot na edino sredstvo za katero nam je nekaj mar. Denarja ne moremo pojesti in tudi odlične hrane je enkrat dovolj. Kopičenje bogastva prav tako naj ne bo naš cilj.

Obstaja veliko bolj plemenitih kot je ta. Vedno razmišljajmo o širitvi podjetja in dobiček vlagajmo vanj. Poskrbimo za zaposlene, ki bodo tako preživljali svoje družine. Če bodo plačani pošteno bodo tudi precej bolj motivirani in raje hodili v službo. Vse skupaj pa se bo še kako poznalo na storilnosti.

Naj bo denar sredstvo za dosego cilja

Naslov je zapisan v smeri tega, da bi morali denar jemati kot neizbežno dejstvo brez katerega do svojega cilja ne moremo. Od plemenitosti cilja pa je odvisno ali bo porabljen dobro. Slaba lastnost denarja je tudi, da ga je navadno vedno premalo in ga hitro zmanjka. V tem pogledu je pomembno kako vodimo finančni del podjetja.

Dobro je imeti zaposlen kader, ki bdi nad finančnim stanjem, upravlja z računi, izdatki in prilivi ter redno poroča o stanju. Na ta način je precej lažje načrtovati naslednje korake, ki so v podjetju potrebni, da bo to normalno poslovalo in raslo. O vsem razmislite preden se spustite v posel.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq