Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

SMS kredit

Ste že slišali za SMS kredit?

Ko pomislite na SMS kredit, verjetno najprej dobite občutek, da gre za izjemno hiter in enostaven kredit. Pa najprej povejmo nekaj malega o hitrih kreditih na sploh. Čeprav mnogi oglašujejo hitre kredite, pa se vsaj občasno izkaže, da ti niti niso najbolj hitri.

Dejstvo je, da je potrebno za hitro reševanje kreditov danes poznati nekaj napredne tehnologije in močno optimizirati, ter nadgraditi svoje poslovanje in izvajanje storitev. Seveda vse skupaj vodi po poti računalništva, mobilne tehnologije in spleta.

SMS kredit je hitrejši od vseh drugih

Ko govorimo spletnih kreditih, lahko povemo, da smo ena najbolj naprednih mobilnih bank na tem področju, saj se uvrščamo v sam vrh EU mobilnih storitev v bančništvu. Napredku na temu področju smo posvetili kar nekaj časa in trdega dela, da lahko danes nudimo tako profesionalne storitve.

Mednje sodi seveda tudi SMS kredit, do katerega pa naše stranke pridejo po enem od predhodnih korakov. V nadaljevanju vam bomo razložili kako in zakaj se splača najeti kredit v naši spletni mobilni banki. Želite priti do denarja še danes? Berite naprej!

SMS kredit po vpisu na seznam zaupanja vrednih

Če želite v prihodnosti svoj kredit naročiti kar preko enostavnega SMS sporočila, moramo najprej vzpostaviti dober medsebojni odnos. To bomo storili tako, da boste najprej pri nas najeli izjemno hiter spletni kredit, ki ga boste v dogovorjenih obrokih tudi odplačali.

Ko bomo enkrat na tej točki, vas bomo dodali na seznam zaupanja vrednih strank, katerim pa nato nudimo tudi našo ultra hitro storitev, SMS kredit! Pa poglejmo najprej, kako do ugodnega in zelo hitrega kredita preko spleta. Pa kar brez strahu, nobenega pretiranega računalniškega znanja ne boste potrebovali.

Želite SMS kredit? Sledite korakom na spletu!

Najprej obiščite našo spletno stran in se poigrajte s kreditnim kalkulatorjem. Na zelo enostaven način boste prišli do izračuna ugodnega kredita po lastnih željah, saj si boste sami izbrali višino kredita in število obrokov. Teh imate na voljo do 12, nato se lahko lotite oddaje vloge.

Vse skupaj je sila enostavno, saj je potrebno zgolj slediti korakom, ki se izpišejo na zaslonu. Pa še to, za oddajo vloge lahko uporabite običajen računalnik, tablico ali kar svoj pametni mobilni telefon. Kakor vam je najljubše, ali kar imate trenutno pri roki. Naslednjič pa uporabite kar SMS kredit!

Po odplačilu sledi SMS kredit

Ko boste enkrat odplačali svoj prvi spletni kredit, vas bomo dodali na seznam zaupanja vrednih strank, kar pomeni da boste naslednjič lahko kredit naročili kar preko SMS sporočila. To storitev imenujemo tudi SMS kredit. Več o tem pa takrat, ko boste imeli to možnost vklopljeno.

Zaenkrat pa dodajmo še nekaj ključnih točk, zakaj se pri nas splača najeti kredit. Na kratko bi rekli, da zato ker je hitro in enostavno. Da pa to drži, vam spodaj ponujamo seznam zakaj je temu tako.

  • Oddaja kreditne vloge preko spleta, kadarkoli, od koderkoli,
  • potrebujete samo osebni dokument in številko bančnega računa,
  • kredit izplačamo v roku 24 ur (največkrat že po 15-ih minutah od potrditve),
  • brez obiska banke, brez potrdila delodajalca in brez notarja,
  • ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti.

Na voljo smo vam 24 ur na dan!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq