Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Spletni kredit

Ni denarja? Rešitev je spletni kredit!

Veliko ljudi na kredite gleda iz napačnega zornega kota. Kredit ni zgolj pomoč v najtežjih trenutkih, ali ko se nekaj pokvari. Le zakaj si ne bi nekdo omislil kredit za kaj lepega? Pa vzemimo za primer poletni dopust, nekje na jadranski obali, 10 dni brezdelja, sobne postrežbe, uživanje s partnerjem in romantični izleti z jadrnico.

Dobro vemo kako zelo težko se je skozi leto odrekati in dajati denar na kup. Vedno znova se pojavi nekaj »nujnega« kar tisti kupček hitro zniža. Da vam na to ne bi bilo treba misliti in bi imeli v glavi ves čas obkljukan dopust, si omislite spletni kredit!

Spletni kredit je hitra pot do denarja

Verjetno se vsi še kako dobro zavedamo kaj danes pomeni internet. Gre za virtualni svet od katerega postajamo čedalje bolj odvisni. Pa ne zgolj s stališča zdravja in osebne odvisnosti. Bolj v smeri tega, da ga potrebujemo za delo, iskanje informacij in skratka vse kar se prepleta z vsakodnevnim življenjem.

Prav zato ne čudi, da so se tja preselile tudi finančne storitve. Tako lahko na naši mobilni banki, kar preko spletnega omrežja naročite svoj spletni kredit. In to ne bi bil spletni kredit, če bi morali v katerikoli točki zanj storiti še kaj drugega v fizičnem svetu. Menite, da to ni mogoče?

Spletni kredit brez odhoda od doma

Dokazali vam bomo nasprotno. Za spletni kredit o katerem pišemo v tem članku, vam dejansko ne bo treba niti obuti čevljev, ne oditi kamorkoli iz stanovanja. In zakaj bi se omejevali na stanovanje? Spletni kredit lahko naročite tudi iz pisarne, med malico, med vožnjo z vlakom, med dolgočasnim obiskom svoje tete.

Skratka, od koderkoli! V prvi vrsti zaradi tega, ker boste celoten postopek opravili lahko tudi s pomočjo pametnega mobilnega telefona in povezave na splet. Kot drugo, pa vam bo to omogočilo dejstvo, da za oddajo vloge za spletni kredit ne potrebujete praktično nobenih papirjev.

Spletni kredit brez dokumentacije?!

Ne povsem brez dokumentov, vsekakor pa brez potrdila delodajalca, obiska notarja in podobnih reči, ki so navadno običajni pri bankah in posojilnicah. Za kredit v naši mobilni banki boste potrebovali zgolj osebni dokument in številko bančnega računa.

Super kajne?! In ker boste ob tem potrebovali samo še napravo s povezavo na splet, je jasno kako zelo enostavno in hitro bo vse skupaj. Vlogo za spletni kredit boste oddali v samo nekaj minutah, pred tem pa seveda preverili še vse potrebne podatke in zneske.

Izračunajte si svoj spletni kredit

Na spletni strani mobilne banke boste našli priročen kreditni kalkulator kamor boste vnesli želen znesek kredita, izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in preverili izračun. Da boste videli kako zelo transparentno in pošteno delujemo, bodo tam predstavljeni popolnoma vsi podatki in stroški, ki se tičejo kredita.

Denar navadno izplačamo že po 15-ih minutah od potrjene vloge, odvisno od situacije v posameznem primeru pa lahko traja največ do 24 ur. Brez nepotrebnega skakanja od vrat do vrat, brez vprašanj o namenu kredita in brez preverjanja kreditne sposobnosti.

Obiščite nas še danes!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq