Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kako do kredita če nisi kreditno sposoben

Veš kako do kredita če nisi kreditno sposoben?

Če ste do sedaj (tako kot večina) mislili, da to ni mogoče, potem v tem članku vsekakor preverite kako do kredita če nisi kreditno sposoben. Da je to težava na bankah, ko pride posojilojemalec po kredit, je seveda znano in logično. A od posojilodajalca do posojilodajalca je odvisno kdo je zanje kreditno nesposoben.

Eno je seveda zakon, nekaj drugega pa meja, ki jo določi banka sama. Na mobilni banki, o kateri bomo pisali danes, boste verjetno presenečeni nad dejstvom, da je tu mogoče dobiti kredit, pa čeprav so vas morda že marsikje zavrnili.

Kako torej do kredita če nisi kreditno sposoben?

Za začetek vas bomo napotili na splet in sicer na naslov spletne mobilne banke, kjer bo to mogoče. Če ste se še do malce prej spraševali kako do kredita če nisi kreditno sposoben, potem boste zagotovo veseli našega nasveta. Spletna izkušnja vam bo namreč predstavila povsem novo izkušnjo najemanja kredita.

Za obisk te mobilne banke lahko uporabite svoj osebni ali tablični računalnik, oziroma to storite kar s pomočjo pametnega mobilnega telefona. Ne boste potrebovali nikakršnega digitalnega certifikata, ali kakšnega obsežnega tehničnega znanja. Sam postopek je namreč izjemno enostaven.

Povemo vam kako do kredita če nisi kreditno sposoben

Čar interneta je, da je dostopen praktično vsem in kjerkoli ter kadarkoli. Prav zato je mobilna banka na spletu idealna rešitev za vse, ki si želijo do denarja takoj in ne šele prihodnji teden ali celo mesec. Še več, ponekod bi čakali že samo na izračun kredita katerega pa lahko v našem primeru opravite kar sami, na omenjeni spletni strani.

V ta namen boste lahko uporabili kreditni kalkulator, vnesli želen znesek kredita, izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in preverili kako do kredita če nisi kreditno sposoben. To boste namreč ugotovili v nadaljevanju, saj boste ob oddaji vloge za kredit opazili eno pomembno zadevo.

Se vam že svita kako do kredita če nisi kreditno sposoben?

Če še ne veste kako do kredita če nisi kreditno sposoben, vam razložimo zdaj. Vaše kreditne sposobnosti ne bodo preverjali. Prav tako vam ne bo potrebno dokazovati vaše zaposlitve s potrdilom delodajalca, ali pa overiti pogodbe pri notarju. Za oddajo vloge boste potrebovali zgolj osebni dokument in številko bančnega računa.

Vse skupaj bo na koncu precej enostavno. Kar ste doslej lahko razbrali je, da vam sploh ne bo treba od doma. Torej, mobilna banka je seveda banka, ki pride k vam in ne obratno. Nobene vrste ali naročanja, ter čakanja na odobren datum in uro.

Sedaj veste kako do kredita če nisi kreditno sposoben

Na vrsti boste takrat, ko boste to sami želeli, pa čeprav morda sredi noči, ali pa med vožnjo z vlakom ali avtobusom. Če se še vedno sprašujete kako do kredita če nisi kreditno sposoben, je odgovor kot na dlani. S pomočjo spletne mobilne banke v nekaj minutah.

Nič več, kot le nekaj minut boste potrebovali za oddajo vloge, katero bo finančna služba v kratkem odobrila in denar bo nakazan na vaš račun. Vse skupaj v roku 24-ih ur, navadno pa kar po 15-ih minutah od potrjene vloge. Brez pretirane dokumentacije, preverjanja kreditne sposobnosti in brez čakanja na vrsto!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq