Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Koliko kredita lahko dobim

Koliko kredita lahko dobim pri vas?

Dnevi, tedni in meseci letijo mimo nas kot bi se šalili z nami. Enako hitro se vrstijo najrazličnejše obveznosti in z njimi povezani stroški. Žal pa na enak način denar ne priteka na naš račun, pa naj se še tako zelo trudimo in smo pridni pri delu. A brez skrbi. Za tovrstne primere so na voljo tudi druge rešitve in ena izmed najhitrejših je zagotovo najem ugodnega kredita.

Naše stranke se največkrat vprašajo »koliko kredita lahko dobim?«. Znesek kredita je seveda odvisen od plačilne sposobnosti in mesečnih prilivov, zato vsem svetujemo, da obiščejo našo spletno banko in s pomočjo kreditnega kalkulatorje preverijo svoje možnosti.

Koliko kredita lahko dobim, če enega že imam?

Tudi takšna vprašanja dobivamo in zelo resno obravnavamo tudi ta. Če ste bili doslej mnenja, da kredita ne morete dobiti, ker enega že odplačujete drugje, potem boste veseli, da ste pristali prav na tej strani. V naši mobilni banki na spletu ga lahko!

Verjetno se vam porodi vprašanje v stilu koliko kredita lahko dobim, če enega že imam in podobno. Brez skrbi. Na to vprašanje vam bo odgovoril izračun kreditnega kalkulatorja na naši spletni strani. Vnesli boste želen znesek kredita, izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in preverili izračun.

Koliko kredita lahko dobim z minimalno dokumentacijo?

Veseli boste tudi naslednje informacije. Za najem kredita pri nas boste potrebovali najmanj kar je možno zbrane dokumentacije. V resnici ne boste potrebovali nič takšnega kar ne bi imeli že pri sebi. Osebni dokument in številko bančnega računa. To bo vse!

Vprašanju, koliko kredita lahko dobim, se velikokrat pridruži še vprašanje kako hitro ga lahko dobim. Morda smo vas kar malce razvadili z dostopnostjo kreditov v naši mobilni banki, a tudi pri hitrosti ne bomo skoparili. Smo izjemno hitri in ažurni.

Koliko kredita lahko dobim v enem dnevu

Če ste si zastavili vprašanje; koliko kredita lahko dobim v enem dnevu, vam lahko povemo, da vse vrste kreditov izplačamo v enem dnevu, oziroma znotraj 24-ih ur. Navadno pa izplačilo na vaš tekoči račun opravimo že po 15-ih minutah od trenutka potrditve poslane vloge za kredit.

Smo spletna banka, zato smo vam na voljo 24 ur na dan. Seveda je izplačilo odvisno od nekaterih dodatnih pogojev, ki vplivajo na to kako hitro lahko prenesemo denar, a vsekakor se držimo našega mota, da najkasneje v roku enega delovnega dne.

Koliko kredita lahko dobim na svojo plačo?

Ko boste opravili izračun na naši spletni strani boste dobili odgovor na svoje vprašanje; koliko kredita lahko dobim na svojo plačo? V vsakem primeru boste kredit lahko odplačevali na do 12 mesečnih obrokov (vaša izbira), nikoli ne bomo postavljali pogojev kje lahko denar zapravite in ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti.

Še več, od vas ne bomo zahtevali potrdila vašega delodajalca, niti ne iskanja poroka, ali obiska pri notarju. Postopek oddaje vloge vam bo vzel zgolj nekaj klikov in minut na vašem računalniku ali pametnem telefonu. Nismo zaman ena vodilnih mobilnih bank v EU, saj vemo kako pristopiti k našim strankam, da bodo z našimi storitvami zadovoljne.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq