Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kreditna sposobnost

Je vaša kreditna sposobnost nezadostna?

V trenutku, ko se pojavi potreba po kreditu je že tako verjetno prisotnega veliko stresa. Potem pa še na banki rečejo, da vaša kreditna sposobnost ni zadostna za najem kredita pri njih in svet se vam obrne na glavo. Kaj pa sedaj? K sreči obstaja hitra rešitev, ki vam lahko pomaga splezati na zeleno vejo.

Obrnite pogled proti mobilni banki kjer boste do denarja prišli praktično brez papirjev in komplikacij. Zakaj mobilna? Ker posluje na spletu in vam je dosegljiva preko računalnika, tablice ali pametnega telefona. Le en klik stran ste od ponudbe, ki si je ne želite zamuditi. Vas zanima?

Kreditna sposobnost je navadno prvi pogoj na banki

Je že tako, da se vsaka banka najprej pozanima kakšna je vaša kreditna sposobnost preden se odloči odobriti kredit. Če je vaša plača nekoliko prenizka, ali pa morda že imate kakšno obremenitev, potem je precej možnosti, da bodo vašo prošnjo za kredit zavrnili. Kot rečeno pa se lahko po kredit obrnete na mobilno banko.

Ko boste enkrat odprli njihovo spletno stran boste opazili enostaven kreditni kalkulator s pomočjo katerega si boste pripravili izračun kredita. Vanj boste za ta izračun vnesli samo znesek kredita in izbrali število obrokov. Na voljo jih je za hitri kredit do 12 pri čemer pa velja dodati, da bodo v izračun zajeti tudi vsi stroški.

Kreditna sposobnost ne bo ovira

Ker mobilna banka pred odobritvijo ne bo opravila vpogleda v sistem Sisbon tako vaša kreditna sposobnost ne bo ovira za pridobitev kredita pri njih. Prav tako ne boste potrebovali kupa dokumentacije kot drugje. Le osebni dokument in številko računa banke kjer imate tega odprtega. Tudi preostali pogoji so sila nezahtevni.

Zahtevano je le, da ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem v Sloveniji in da na svoj bančni račun prejemate redne mesečne prihodke. Obstoječi kredit ne bo ovira kot tudi ne dejstvo kje imate odprt bančni račun. Postopek pridobitve kredita je sila enostaven in hiter, opravili pa ga boste kar na daljavo.

Ko kreditna sposobnost ne kroji vašega življenja

Čeprav ste vajeni, da je prav kreditna sposobnost tista, ki odloča o tem ali bo šel kredit skozi ali ne pa v primeru mobilne banke temu ne bo tako. Za najem hitrega kredita tu namreč ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi s strani vašega delodajalca kot tudi ne česa drugega.

Ne bo vam potrebno hoditi k notarju in zapravljati dodatnega denarja, kot tudi ne iskati poroka, da bi jamčil za vas ali česarkoli zastaviti. Mobilna banka je znana po tem, da sodi v sam vrh EU tovrstnih storitev zato je popolnoma jasno zakaj jo njene stranke naravnost obožujejo in se rade vračajo.

Naj vas kreditna sposobnost ne skrbi

Denar na račun kredita mobilne banke boste lahko porabili za karkoli. Kolo, motor, belo tehniko ali pa dopust. Nihče vas ne bo spraševal po namenu porabe. Pri tem kreditna sposobnost ne bo igrala prav nobene vloge kot tudi ne kakršnekoli druge zahteve.

Povejmo še kako hitro boste prišli do denarja. Potem ko boste v nekaj klikih in minutah izpolnili kreditno vlogo, jo poslali in jo bodo na strani banke pregledali, bo kmalu sledilo izplačilo. Največkrat že po 15-ih minutah od potrjene vloge, najkasneje pa v roku 24-ih ur, ko se bo denar znašel na vašem računu. Mobilna banka vam je na voljo 24 ur na dan.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq