Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kako do kredita

Vas zanima kako do kredita?

Le zakaj denar tako hitro izhlapeva iz denarnice in bančnega računa? Tako se menda sprašujemo vsi saj je dandanes kar težko slediti vsem stroškom in ekonomskim zahtevam. V trenutku, ko je potrebnega nekaj več denarja pa se zagotovo vprašamo kako do kredita. K sreči je to danes precej lažje kot nekoč.

Zato je poskrbela ena najboljših mobilnih bank v EU, ki svojim strankam nudi ne namenski hitri kredit pod izjemno ugodnimi pogoji. Pri tem pa dodajmo še, da vam po ta kredit sploh ne bo treba na banko ampak ga boste naročili kar od doma, iz pisarne ali pa med čakanjem na avtobus.

Kako do kredita preko spleta?

Vas zanima kako do kredita na daljavo? Preko spleta seveda. Pri tem potrebujete samo napravo z dostopom do spleta. Računalnik, tablico oziroma pametni telefon s katerim obiščete spletno stran mobilne banke in si za začetek ogledate ponudbo. Potrebujete izračun kredita? Ni problema, pripravite si ga lahko kar sami.

V le nekaj klikih boste v kreditni kalkulator na spletni strani banke vnesli znesek, ki si ga želite, izbrali število obrokov in že boste imeli pred seboj celoten izračun kredita z vsemi vključenimi stroški. Na voljo pa je do 12 mesečnih obrokov. In to še ni vse. Dobre novice prihajajo tudi še v nadaljevanju.

Kako do kredita če ga že imaš?

Se sprašujete kako do kredita, ker enega že odplačujete? Tudi s tem ne bo težav saj mobilna banka takšnega pogoja nima. In ne le to. Do kredita boste prišli že, če ste slovenski državljan, imate prijavljen stalni naslov bivanja tukaj in na bančni račun prejemate redne mesečne prihodke.

Mobilna banka ne bo preverjala vaše kreditne sposobnosti in od vas ne bo zahtevala drugega kot samo osebni dokument in pa številko bančnega računa. Brez obiska notarja, brez potrdila o zaposlitvi in brez vseh drugih nepotrebnih komplikacij in papirjev. Pred vami je super enostavno naročilo kredita s katerim boste lahko počeli kar vas bo volja.

Veste kako do kredita v 24-ih urah?

Ne samo, da mobilna banka ne komplicira pač pa je tudi zelo odzivna in hitra pri izplačilu. Kako do kredita že danes? Ko boste enkrat izpolnili vlogo za kredit ter jo oddali jo bodo na strani banke preverili in potrdili. Izplačilo pa bo sledilo navadno že v naslednjih 15-ih minutah ali najkasneje v roku 24-ih ur.

Ena najboljših mobilnih bank v EU ve kako se tem rečem streže zato so njene stranke vedno zadovoljne, rade priporočijo storitev drugim in se tudi same še kdaj vrnejo nazaj. Ko pa se to zgodi ugotovijo, da imajo kot zaupanja vreden uporabnik na voljo celo SMS kredit.

Zdaj veste kako do kredita

Tako, sedaj veste kako do kredita hitro in kar iz zavetja svojega doma. Naročiti kredit v copatih ni kar tako kajne? Zagotovo ena najboljših storitev s tega področja je na voljo vsem Slovenkam in Slovencem, ki potrebujejo nekaj denarja. Za opremo, avto, kolo, dopust, karkoli.

Kliknite na povezavo v tem članku in preverite svoje možnosti tako, da si pripravite izračun kredita s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Primerjate tudi druge ponudbe ter seveda zahteve in pogoje. Prav lahko se zgodi, da boljših ne boste našli. Mobilna banka vam je na voljo 24 ur na dan vse dni v letu. Ste že izračunali svoj kredit?

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq