Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kaj so hitri krediti do 5000 EUR

Kaj so hitri krediti do 5000 EUR?

Tokrat vam razložimo kaj so hitri krediti do 5000 EUR in kako lahko na najbolj enostaven način pridete do denarja, ki ga potrebujete. Ljudje navadno potrebujemo hitre kredite okoli tega zneska zato pogosto iščemo tako. Na to so se pripravile tudi banke, ki nudijo hitre kredite podobnih zneskov.

Včasih je bolje vzeti nekoliko več čeprav toliko denarja v resnici ne potrebujemo. Cena denarja do nekega zneska je ista zato je bolje imeti ob sebi nekaj viška za nepredvidene reči. Če potrebujete hiter kredit brez komplikacij obvezno preverite ponudbo mobilne banke. Ta deluje preko spleta zato gre gotovo za enega najbolj udobnih kreditov sploh.

Kaj so hitri krediti do 5000 EUR na spletu?

Ko se vprašate kaj so hitri krediti do 5000 EUR vas zanima tudi kako do denarja preko spleta. Prav mobilna banka je ena tistih, ki sodijo v vrh EU in se lahko pohvali z množico zadovoljnih uporabnikov. Da bi bili karseda fleksibilni in na voljo čim večji množici so pripravili zares posebne pogoje.

Za najem kredita tu morate imeti le državljanstvo Republike Slovenije, biti stalno prijavljen na naslovu v Sloveniji in prejemati redne mesečne prihodke na svoj bančni račun. Tako, to je to. Od dokumentov rabite zgolj osebnega in pa številko bančnega računa kamor vam bodo po odobritvi nakazali vaš kredit.

Kaj so hitri krediti do 5000 EUR in kako do njih?

Seveda ima vprašanje kaj so hitri krediti do 5000 EUR lahko več odgovorov a smo se tokrat posvetili tistim, ki pripeljejo do najhitrejše realizacije brez kupa papirjev ali drugih pogojev. Na mobilni banki namreč ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi s strani kadrovske v vaši službi, niti dragega overjanja pri notarju.

Niti poroka ali zastavitve. Še več, na banki ne bodo preverili niti vaše kreditne sposobnosti. A tu se presenečenja še ne končajo. Kredit lahko najamete četudi morda že odplačujete kakšnega kje drugje. Seveda je odvisno od vas ali boste lahko plačevali oba ali pa enega denimo odplačali in z razliko kupili kar potrebujete.

Vas zanima kaj so hitri krediti do 5000 EUR?

Ko se vprašamo kaj so hitri krediti do 5000 EUR se vprašamo tudi o tem ali želimo hitri in ne namenski kredit. To pomeni, da s tem denarjem lahko prosto razpolagamo, kupimo ali plačamo karkoli si želimo. Povsem drugače je namreč z namenskim kreditom, ki je namenjen zgolj za nakup avtomobila ali pa nepremičnine.

Hitri krediti so mnogo bolj ugodni in tudi hitreje izplačani zaradi česar ima kreditojemalec nad sabo precej manj skrbi. Za to poskrbi tudi izračun kredita, ki si ga lahko kar sami pripravite na spletni strani mobilne banke. Vnesti bo treba le znesek kredita in izbrati do 12 mesečnih obrokov.

Kaj so hitri krediti do 5000 EUR in primerjave

Prav izračun kredita služi za različne primerjave in na koncu odloča o tem za katero ponudbo se bomo odločili. O tem kaj so hitri krediti do 5000 EUR ne rabimo več razpredati saj se o znesku odločimo sami. Izračun kredita bo zajel tudi vse stroške posojila zato ste lahko popolnoma brez skrbi.

Potem, ko izpolnite kreditno vlogo in jo oddate ter jo banka potrdi sledi le še izplačilo. To je izjemno hitro saj se navadno zgodi že po 15-ih minutah. Včasih je seveda odvisno od primera in situacije a dlje kot 24 ur na denar ne boste čakali. Z vami 24 ur na dan!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq