Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Posojilo 500 eur

Preverite kam po posojilo 500 eur

Včasih ni potrebno veliko, da je človek srečen. Znajdemo se v nepričakovanih težavah ali zagati, ko nam lahko dan reši že nekaj malega denarja, a tega žal nimamo na razpolago. Morda se mudi in je potrebno plačati v zelo kratkem roku, plača pa je oddaljena še skoraj ves mesec. Kaj sedaj?

Najhitrejša rešitev v tem primeru je lahko hitro posojilo 500 eur, več ali manj, kolikor pač človek potrebuje. K sreči obstajajo rešitve tudi za te primere in tokrat vam bomo zaupali kako najhitreje do nje. Kar je že dobro znano dejstvo je, da se najhitreje vse odvija na spletu.

V mobilno banko po posojilo 500 eur

Če ste se še nekaj trenutkov nazaj spraševali kam po posojilo 500 eur, imate sedaj odgovor pred seboj. Obiščite našo spletno, mobilno banko in v nekaj minutah boste lahko oddali vlogo, ter se razveselili denarja na svojem računu. Zveni preveč optimistično, da bi bilo res?

Mi trdimo nasprotno. Da je povsem nepotrebno, da človek na denar čaka več časa. V naši banki smo se specializirali za spletna posojila in smo danes v samem vrhu EU kar se te posla tiče. Delujemo tudi v drugih državah sveta, zato nam izkušenj in znanja vsekakor ne primanjkuje.

Pogoji za posojilo 500 eur

Ker smo banka in smo zavezani zakonom, ki urejajo trg posojilništva, seveda imamo določene pogoje, a so ti zares dostopni. Verjetno boste težko še kje dobili posojilo 500 eur pod tako zelo ugodnimi pogoji. Potrebovali boste sila malo dokumentacije, po denar pa vam sploh ne bo treba nikamor.

Od dokumentacije in papirjev boste potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa. Nič drugega! Nobenih plačilnih list, potrdil delodajalca, notarja, ne česarkoli drugega. Za nas je pomembno samo, da so vaši redni mesečni prilivi ustrezni, ste državljan Republike Slovenije in imate tu prijavljeno prebivališče.

Potrebujete posojilo 500 eur še danes?

Potem se ne obotavljajte preveč in še ta hip obiščite našo spletno banko. Posojila izplačujemo v zelo hitrih rokih in čisto nič nenavadnega ne bi bilo, če bi imeli posojilo 500 eur nakazano na svojem računu še danes. Do tja je le še nekaj minut klikanja in vaše težave bodo pozabljene.

Svetujemo vam, da uporabite kreditni kalkulator, preverite izračun in ga po potrebi prilagodite z izborom števila obrokov za odplačilo. Teh je na voljo do 12. Po uspešno oddani in potrjeni vlogi denar navadno izplačamo že po 15-ih minutah. Nikoli pa izplačilo ne traja dlje kot 24 ur.

Posojilo 500 eur brez težav

Ne glede na to ali vas zanima posojilo 500 eur ali kakšen drug znesek, so pogoji pri nas za vse enaki. Lahko ste komitent katerekoli druge banke, morda že odplačujete kakšen kredit, ne bomo pa niti preverjali vaše kreditne sposobnosti.

Seveda vaš račun ne sme biti blokiran in morate nanj prejemati ustrezne, redne mesečne prilive. V vsakem primeru pa smo vam na voljo tudi kasneje, če bi nas radi o čem povprašali. Dosegljivi smo 24 ur na spletu in se trudimo, da so vse naše stranke zadovoljne in nasmejane.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq