Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Posojilo 1000 eur

Se vam zdi posojilo 1000 eur misija nemogoče?

K sreči temu ni tako. V to se boste lahko prepričali tudi sami in, če boste želeli, še danes! Je vse kar želite ta hip, posojilo 1000 eur, ki bo rešilo vse vaše težave? Potem ste na pravem mestu, saj boste do denarja lahko prišli z le nekaj kliki. Veseli boste spoznanja, da obstaja tudi spletna banka, ki svojim uporabnikom storitve ponuja na daljavo.

Smo mobilna banka in smo dosegljivi iz katerekoli točke ali kraja v Sloveniji. Za obisk naše banke pa ne boste potrebovali lepe obleke in čevljev, ter avtomobila. Obiskali nas boste preko spleta, če boste želeli, tudi v pižami pozno zvečer. Če bi radi v roku 24-ih ur rešiti svoje finance vsekakor berite dalje.

Za posojilo 1000 eur ne potrebujete veliko

Ko govorimo o tem kaj vse je potrebno zagotoviti za posojilo 1000 eur v naši mobilni banki, lahko rečemo, da ne prav dosti. Tako s strani zagotavljanja ustrezne dokumentacije, izpolnjevanja pogojev, kot tudi po tehnični plati. V resnici bo vse kar boste potrebovali naslednje:

  • Osebni dokument,
  • številka bančnega računa,
  • računalnik ali pametni telefon.

Prav ste prebrali. Nobenih potrdil vašega delodajalca ne boste potrebovali, niti ne overjanja pri notarju, ali česarkoli drugega. Tako zelo enostavno je to pri nas v spletni mobilni banki.

Posojilo 1000 eur na obroke

Seveda nihče od vas ne pričakuje, da boste posojilo 1000 eur ali več vrnili v enem kosu. Tako kot se za posojila spodobi, imate tudi pri nas na voljo odplačevanje na obroke. Teh je na voljo 12 in verjamemo, da povsem dovolj, da hitro in ugodno odplačate svoje posojilo.

Za koliko obrokov se boste odločili, pa je povsem vaša odločitev. Da bo ta še lažja, smo za vas pripravili odličen kreditni kalkulator s katerim boste na enostaven način izračunali vse potrebno. Vnesli boste znesek posojila, izbrali število mesečnih obrokov in preverili, ali vam izračun ustreza.

Posojilo 1000 eur še isti dan!

In ne samo isti dan, pač pa morda že v nekaj minutah. Naš postopek naročanja posojila smo namreč tako dobro optimizirali, da denar na račun posojilojemalcev navadno izplačamo že po 15-ih minutah od uspešne oddaje in potrditve vloge.

Odvisno od same situacije in ure, lahko traja nekaj dlje, a nikakor ne več kot 24 ur. Če ste v fazi iskanja posojila s katerim bi rešili urgentno situacijo, potem ste pristali na pravem mestu. Tudi sama oddaja vloge za posojilo poteka sila hitro in se meri v nekaj minutah ali klikih.

Najhitrejše posojilo 1000 eur je na spletu

Če se vam je še pred kratkim to zdelo nemogoče, pa lahko rečemo, da je postalo realnost. Vlogo za posojilo boste izpolnili in oddali v nekaj minutah kar iz zavetja svojega doma, ali pa med počitkom na delovnem mestu, saj boste za oddajo potrebovali zgolj računalnik ali kar pametni mobilni telefon in dostop do spleta.

Poslujemo nadvse pošteno in transparentno, na voljo pa smo vam kar 24 ur na dan. V svojem poslu sodimo med najboljše v EU, kar vsekakor priča o kvaliteti naših storitev.

Se vidimo!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq