Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Hitri krediti do 5000

Hitri krediti do 5000 eur so zelo iskani

Je že tako, da si človek v določenem trenutku želi nečesa novega, ali pa samo poravnati kakšne zapadle obveznosti, da bi šlo življenje lepše naprej. Morda pa imate dobro poslovno idejo in za njeno realizacijo potrebujete nekaj finančnega vložka.

V tem primeru bodo hitri krediti do 5000 eur vsekakor prava rešitev za vas. Ampak kako do njih? Praktično vse banke jih ponujajo, a pogoji so od banke do banke različni. Če želite karseda malo komplikacij z dokumentacijo in čakanjem na odobritev, vam predlagamo virtualni obisk mobilne banke.

Hitri krediti do 5000 so doma na spletu

Najhitreje boste do denarja prišli na spletu. Le kdo si še želi hoditi naokoli, iskati prava vrata, čakati na vrsto in morebiti na koncu dobiti še negativen odgovor. Na naši mobilni banki ste dobrodošli vsi državljani in državljanke Republike Slovenije s stalnim prebivališčem in rednimi prihodki. Hitri krediti do 5000 eur so na dosegu vaših prstov.

Ne bomo vas sprehajali od vrat do vrat, saj smo svoje poslovanje preselili na splet. Lahko bi rekli, da smo na nek način virtualna banka, čeprav v resnici sodimo kar v vrh EU mobilnega bančništva. Ne bomo vas obremenjevali niti z nabiranjem nepotrebne dokumentacije. Pri nas namreč stavimo na enostavnost in hitrost.

Hitri krediti do 5000 z malo dokumentacije

Za najem hitrega kredita v naši mobilni banki boste potrebovali zelo malo reči. Od dokumentacije bo to zgolj osebni dokument i seveda številka bančnega računa. Na drugi strani pa boste namesto nog in svojega časa, uporabili kar računalnik, tablico ali svoj pametni mobilni telefon. Hitri krediti do 5000 tik-tak!

Celoten postopek pridobivanja kredita na naši banki poteka na daljavo. Najprej boste s pomočjo kreditnega kalkulatorja na spletni strani izračunali najboljšo opcijo kredita zase, izbrali do 12 obrokov za odplačilo in preverili pridobljene podatke. Pred vami bodo povsem vse številke, brez skrivanja v drobnem tisku.

Hitri krediti do 5000 za nekomitente

Res je! Pri nas do kredita pridejo tudi komitenti drugih bank. Prav tako pa med pogoji za pridobitev kredita ne boste zasledili, da posojilojemalec ne sme že imeti kakšnega drugega kredita. V vsakem primeru ste dobrodošli tudi pri nas. Zakaj pa ne, če vam to dovoljujejo finančne razmere. Hitri krediti do 5000 eur prav tako ne zahtevajo ogromno papirjev.

Pred oddajo vloge pa vam prav tako ne bo potrebno hoditi do šefa po potrdilo o zaposlitvi, niti vas ne bomo pošiljali k notarju. Preverjanje kreditne sposobnosti? Ne, tudi tega ne bomo storili. Pri nas lahko pričakujete zgolj poenostavljeno storitev pridobitve kredita, ki je rešen že v enem dnevu.

Hitri krediti do 5000 eur še hitreje

In ne le v enem dnevu. Denar navadno nakažemo na račun posojilojemalca že po 15-ih minutah od uspešno oddane in potrjene vloge. Tako boste lahko za svoj posel poskrbeli še isti dan. Ali pa popravili avtomobil, oziroma kupili svojemu partnerju darilo, ki si ga je že od nekdaj želel.

Naj vas ne bo strah, če niste preveč spretni na spletu. Gre za sila enostaven postopek skozi katerega vas bomo vodili korak za korakom. Postanite tudi vi ena naših zadovoljnih strank, ki kar ne morejo prehvaliti super izkušnje. Hitri krediti do 5000 v nekaj minutah!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq