Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kako do denarja

Preverite kako do denarja v nekaj minutah!

Denar je zadeva ki kroji naša vsakodnevna življenja. Čeprav se želimo na vsakem koraku prepričevati, da je pomembno vse kaj drugega kot denar, pa na koncu vidimo, da ga enostavno potrebujemo če želimo normalno živeti. In včasih to pomeni, da zgolj zgledno opravljanje svojega dela v službi ni dovolj.

Pridejo trenutki, ko je potrebno ukrepati takoj in takrat se vsekakor vprašamo kako do denarja. Žal odgovor na to vprašanje večinoma ni kaj preveč enostaven, po drugi strani pa obstajajo rešitve, ki pravijo drugače. Tokrat vam bomo predstavili kako do denarja v nekaj minutah.

Vas zanima kako do denarja?

Morda ste se znašli v škripcih, so se vam nakopičile položnice, ali pa se je ob najbolj neprimernem trenutku pokvaril avtomobil. Morda pa si želite zgolj nekaj oddiha, kak lep dopust s partnerjem in pobeg iz sive realnosti. Ker je stanje na računu seveda vedno proti vam, se boste morali znajti drugače.

Če se sprašujete kako do denarja, boste veseli naslednjih informacij. Na spletu lahko obiščete mobilno banko, ki vam bo v nekaj minutah nakazala denar. Morda je slišati preveč enostavno, da bi bilo res, a berite dalje pa boste lahko zapravljali že danes.

Kako do denarja? Na spletu!

Splet je danes postal del nas in praktično ga ni človeka, ki ne bi vsaj nekaj ur na dan prebil tam. Ker se na spletu odvijajo tudi različne storitve je povsem logično, da se tja selijo tudi banke. Le zakaj bi morali po denar hoditi na banko, ko pa lahko vse skupaj uredite kar od doma?

Povemo vam kako do denarja v nekaj korakih, katerih ne bo potrebno napraviti z nogami. Potrebovali boste samo miško, ali pa kar prst in pametni mobilni telefon. Vlogo za kredit boste oddali v nekaj minutah, izplačilo pa bo sledilo zelo hitro po odobritvi.

Kako do denarja z malo papirji?

Ne le, da bo vse skupaj potekalo nadvse hitro in enostavno, tudi kaj prida dokumentacije za to ne boste potrebovali. Vse kar morate imeti ob sebi je osebni dokument in številka bančnega računa. Ne bo vam potrebno hoditi k delodajalcu in prositi za kakšno potrdilo o zaposlitvi, prav tako boste rešeni obiska notarja.

V mobilni banki ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti, morate pa biti slovenski državljan s prijavljenim stalnim prebivališčem in rednimi mesečnimi prihodki. Sploh ni pretirano zapleteno kajne. Vlogo za kredit pa boste oddali lahko kadarkoli in od koderkoli boste želeli.

Kako do denarja, če že imaš kredit?

Tudi v tem primeru ste dobrodošli v mobilni banki, saj obstoječi kredit na drugi banki ni ovira za najem novega. Ne glede na to katere banke komitent ste, boste brez težav oddali vlogo za kredit. Ena izmed vodilnih bank v EU slovi po svoji dostopnosti in sprejemljivih pogojih.

Kredit boste lahko odplačevali do 12 mesecev, nakar boste lahko izkoristili storitev, ki je še hitrejša od spletnega najema. Imenuje se SMS kredit! Do takrat pa vsekakor obiščite spletno mobilno banko, uporabite kreditni kalkulator, preverite izračun in oddajte vlogo.

Kako do denarja? Enostavno!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq