Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Izračun kredita

Naredite enostaven izračun kredita

Ste razmišljali o kreditu, pa se vam ne hodi na banko? Ali pa ste morda tam že bili in niste bili zadovoljni z njihovo ponudbo. Zdaj lahko kar na spletu opravite enostaven izračun kredita in preverite, ali ustreza vašim zahtevam in zmožnostim za odplačilo.

In ne le izračun kredita, v naši mobilni banki lahko kredit tudi najamete preko spleta. Svet gre naprej, storitve se modernizirajo in čedalje več se jih v popolnosti seli na splet. Tako so vam na voljo kadarkoli in od koderkoli to želite. Le zakaj bi hodili od vrat do vrat bank, če za to ni potrebe.

Hiter izračun kredita

Na spletu se seveda vse odvija bliskovito hitro. Prav zato smo poskrbeli, da so tudi naše storitve nadvse hitre in udobne. Tako lahko denimo izračun kredita opravite kar doma na računalniku, ali pa za to uporabite svoj pametni mobilni telefon.

Na spletni strani naše mobilne banke vam je namreč na voljo zelo enostaven kreditni kalkulator, ki vam bo pri tem v pomoč. Enostavno boste vnesli želen znesek kredita, izbrali število obrokov za odplačilo in preverili izračun. Naj povemo, da naš kreditni kalkulator prikaže prav vse zajete stroške.

Izračun kredita za lažjo odločitev

Pred  najemom kredita se vsakdo večkrat vpraša ali je to prava odločitev zanj. In kako se lažje, ter bolje odločiti kot na podlagi realnih in zanesljivih podatkov? Naše vodilo je, da smo pri svojem delu nadvse transparentni zato ste lahko popolnoma brez skrbi saj vam ničesar ne skrivamo v drobnem tisku.

Izračun kredita na naši spletni strani bo tako za vas prvi korak do lažje odločitve glede najema kredita. Če boste z videnim izračunom zadovoljni, boste lahko kar takoj nadaljevali. Če ste ta hip pomislili na dokumentacijo, vas lahko pomirimo, saj je ne boste potrebovali veliko.

Izračun kredita je prvi korak

Tako, opravili ste izračun kredita, ki vas je zadovoljil, sedaj pa bi radi oddali vlogo za kredit. Kar se dokumentacije tiče, lahko pripravite osebni dokument in številko tekočega računa, drugega ne boste potrebovali. Tako je. Ne zahtevamo potrdila delodajalca, ali overitve pri notarju, kot tudi ne česa drugega.

Vlogo za kredit boste izpolnili in oddali v zgolj nekaj minutah. Če boste želeli, tudi med vožnjo z avtobusom iz službe. Po uspešno oddani in potrjeni vlogi pa lahko denar na računu pričakujete že po 15-ih minutah. Odvisno od posameznega primera seveda, lahko izplačilo traja najdlje 1 dan.

Izračun kredita in nakazilo v enem dnevu

Kot rečeno, boste do denarja prišli v roku 24-ih ur, brez nepotrebnega obiskovanja banke, ali čakanja v kadrovski službi za potrdila. Kredit lahko najamete na do 12 mesečnih obrokov, denar pa vam nakažemo z računa na račun. Vse podatke vam bo pokazal že izračun kredita.

Za porabo denarja vas ne bomo omejevali s kakšnimi dokazili in potrdili od nakupa, prav tako ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti. Po uspešno odplačanem prvem kreditu, pa imamo za vas ob naslednjem snidenju prav posebno presenečenje. Še hitrejši najem kredita. Imenuje se, SMS kredit!

Na voljo smo vam 24 ur na dan!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq