Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Posojilo maribor

Izbrati za posojilo Maribor Ljubljano ali drugo mesto?

Najem kredita je nekaj česar se redkokdo veseli saj predstavlja precej logistike, iskanja dokumentacije in pregovarjanja z bančnimi uslužbenci. Obenem pa še izgubo časa zaradi poti v banko ter dejstva, da ne vemo ali izbrati za posojilo Maribor, Ljubljano oziroma kakšno drugo slovensko mesto. Kaj pa, če ne bi hodili nikamor?

Seveda se vam ta hip to zdi nemogoče, a povemo vam, da je še kako mogoče in tudi nadvse dostopno. Govorimo o mobilni banki, ki je za stranke, ki iščejo kredit na voljo preko spleta. Nobenega obiska banke drugače kot z miško in tipkovnico ali preko zaslona pametne naprave ne bo treba.

Ste iskali zgolj posojilo Maribor?

Čeprav ste v spletni iskalnik vpisali posojilo Maribor, pa bo ta ponudba, ki je na voljo preko spleta prekosila vse. Ne bo vam treba iz hiše, ne na cesto in ne kam drugam. Sedli boste za računalnik ali pa v roke vzeli tablico oziroma svoj pametni telefon. Ste v toplicah? Ni problema.

Kredit boste naročili v le nekaj minutah, za dokumentacijo in druge pogoje pa ne rabite skrbeti. Potrebovali boste samo osebni dokument in številko bančnega računa. To imate pa s seboj tudi v toplicah ali kjerkoli se pač nahajate. Že veste, da ste od denarja ta hip oddaljeni le nekaj minut?

Naj posojilo Maribor ne bo vaša edina misel

Ko se človek usmeri tako ozko, da razmišlja zgolj na način “posojilo Maribor” ali kako posojilo v kakem drugem mestu, enostavno pozabi, da obstaja tudi splet kjer so vsa mesta in cel svet združeni v eno. K sreči pa se tega zaveda mobilna banka, ki je svoje storitve prenesla v virtualni svet.

Lahko ste povsem brez skrbi čeprav vam morda ta svet povzroča nekaj nezaupanja. Poslovanje preko spleta je danes izjemno varno, mobilna banka pa pri izvajanju svojih storitev zelo transparentna. O njenem dobrem delu pričajo številni uporabniki širom EU in izven nje. Izkušnje so zagotovljene, vaša varnost pa seveda tudi.

Ko posojilo Maribor ne prinese rezultatov

Vaše iskanje za posojilo Maribor ne prinaša rezultatov, ki ste si jih želeli? Potem je čas, da poizkusite nekaj novega in obiščete spletno stran mobilne banke do katere pridete tudi s klikom na povezavo iz tega članka. Tam vas bo pričakal kreditni kalkulator, ki bi imel za vas vse potrebne podatke.

Najprej boste vanj vnesli znesek kredita, ki bi si ga želeli videti na svojem bančnem računu, potem boste izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo kredita in preverili vse podatke. Med njimi bodo seveda predstavljeni tudi vsi stroški kar pomeni, da bo pred vami zelo transparenten oziroma pregleden hitri kredit.

Za posojilo Maribor ni primernega kandidata?

Če za posojilo Maribor ne najdete primerne ponudbe boste vedno dobrodošli v mobilni banki kjer boste s ponudbo in hitro realizacijo zagotovo zadovoljni. Ob tem pa bodo od vas zahtevali tudi zelo malo pogojev. Ne bo vam treba v službo po potrdilo o zaposlitvi, prav tako pa ne bo potreben obisk notarja.

Tudi na iskanje poroka lahko kar pozabite, zastavitev ne bo opcija, preverjali pa ne bodo niti vaše kreditne sposobnosti. Noro kajne? Vpogled v Sisbon prestraši marsikatero banko, da se ne odloči za realizacijo kredita. V tem primeru temu ne bo tako. Izplačilo se po potrjeni vlogi izvede zelo hitro. Navadno že v 15-ih minutah in najkasneje v 24-ih urah.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq