Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Finančno poslovanje v podjetju

Finance v podjetju so pomembne

Podjetništvo je izjemno zahtevno in odgovorno. V prvi vrsti do podjetja, zaposlenih in tudi do samih sebe. Seveda pa ni lepšega kot uspeh na podjetniški poti, ki nam omogoči, da si sami kreiramo svoj čas in delamo zares tisto kar nam je všeč. Da bi vse teklo kot po maslu pa je treba urediti finance v podjetju.

Te so odgovorne za stabilnost podjetja, za plačilo računov, plače zaposlenih in za sam razvoj. V tem pogledu je treba na to misliti že prvi dan, ko podjetje registriramo. V primeru, da za zagon potrebujemo nekaj več denarja nam lahko pomagajo hitri krediti, vsekakor pa je dobro pričeti po nekem finančnem načrtu.

Kako skrbeti za finance v podjetju?

Da bi bile finance in s tem finančna slika v podjetju urejene, je najbolje zadeve prepustiti računovodstvu. To se lahko nahaja v samem podjetju ali pa je najeto od zunaj. Seveda gre v večini primerov za to kako veliko podjetje je. Mikro in mala podjetja lahko najamejo zunanji računovodski servis kar bo povsem zadovoljilo njihove potrebe.

Večja podjetja pa imajo poleg zaposlenega kadra v podjetju tudi svoje računovodstvo. Potrebujejo ga namreč na dnevni bazi. Urejanje pogodb, računov, plačevanje, posvetovanje glede vlaganja in potrošnje. Računovodja je tisti, ki pozna vse zakone s tega področja in obvlada davke. V podjetju si želimo čiste finančne slike.

Finance načrtujte v prvem koraku

Omenili smo že kako zelo so finance pomembne za vsako podjetje, zato ji je dobro načrtovati že ob samem pričetku posla. Temu rečemo poslovni načrt in poleg projektov, vzpostavitev podjetja, spletne strani itd., zajema tudi finančno poslovanje. Koliko denarja potrebujemo za zagon podjetja, koliko za vložek v idejo in razvoj, plače zaposlenih, material in podobno.

Šele, ko je ta finančna slika popolna in imamo še nekaj nujne rezerve, se podamo na poslovno pot. V nasprotnem primeru se namreč lahko precej slabo konča. Tako za podjetje kot za zaposlene in nas. Denar je sveta vladar in zato se tudi trudimo zaslužiti ga.

Naj nas finance ne zavedejo

Še posebej podjetniki, ki slepo sledijo svoji ideji, garajo 12 in več ur na dan, se kaj hitro spozabijo in pozabijo na finance. Sploh ni problem, če je v tem primeru v podjetju nekdo zadolžen za ta del. V kolikor pa smo sami podjetje in delavec, pa moramo imeti finančno stanje v malem prstu.

Prav lahko se v nasprotnem primeru pripeti, da naša ideja, kljub temu, da je odlična, ne pride na trg. To je velika škoda za podjetje in tudi za potrošnika, ki bi nekaj od nje imel. Denarni tok mora biti tekoč, priliv denarja pa konstanten. A žal ne gre vedno po načrtih.

Podjetje potrebuje finance na rezervi

Zgodi se, da se je v podjetju dobro delalo, izdani so bili računi in prilivi bi morali več kot zadoščati za vse kar potrebujemo. V resnici pa ena stranka zamuja, druga zamuja še dlje in nenadoma se podjetje znajde nad prepadom. Finance so torej ključen del poslovanja vsakega podjetja.

Če denarja ni v rezervi za takšne primere, potem se kaj lahko pripeti, da bo podjetje propadlo ne glede na to, da dobro dela in v rokih dobavlja naročila. Takrat kriviti druge je brezpredmetno. Vsako podjetje mora takšne situacije predvideti v naprej in imeti na zalogi vedno dovolj financ za nekaj mesečno poslovanje.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq