Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Izračun obresti kredita

Kako poteka izračun obresti kredita?

O tem kako poteka izračun obresti kredita je morda malce preveč specifično govoriti. Povejmo le, da so v ozadju formule in mehanizmi, ki jih banke in posojilnice po veljavni zakonodaji o potrošniških kreditih uporabljajo za izračun vašega kredita. Na srečo pa si lahko takšen izračun pripravite tudi sami. Vas zanima kako?

To lahko naredite na spletni strani mobilne banke, ki je svojim strankam s hitrimi krediti na voljo preko spleta. Torej brez fizičnega obiska banke in iskanja poslovalnice ali vožnje iz enega konca Slovenije v drugega. Na spletni strani vas pričaka kreditni kalkulator, ki vse težko delo in izračune opravi namesto vas.

Transparenten izračun obresti kredita

Kar je v tem primeru najbolj pomembno je, da gre za zelo pregleden izračun obresti kredita. V kreditni kalkulator boste vnesli znesek posojila, ki si ga želite, nato pa boste le še izbrali število mesečnih obrokov in preverili izračun. Obrokov je na voljo do 12, končni izračun pa bo zajemal tudi stroške kredita oziroma obresti.

Da gre za izjemno hiter postopek priča dejstvo, da vam ne bo potrebno hoditi na banko, obenem pa so zelo skromni tudi s pogoji. Tako vam ne bo potrebno hoditi niti v kadrovsko službo saj potrdila o zaposlitvi ne boste potrebovali, kot tudi ne kopice druge dokumentacije.

Izračun obresti kredita in dokumentacija

Ko boste imeli pripravljen izračun obresti kredita se boste lahko lotili izpolnjevanje vloge za kredit kar boste prav tako storili preko spleta. Od dokumentov imejte pri sebi le osebni dokument in pa številko bačnega računa kamor prejemate redne mesečne prihodke. Storitev je na voljo vsem slovenskim državljanom s prijavljenim stalnim prebivališčem v Sloveniji in rednimi prilivi.

Drugih papirjev ali dokazil ne boste potrebovali kot ne bo potrebe niti za iskanje poroka ali zastavitev česa vrednega. In še tole. Vaše kreditne sposobnosti z vpogledom v Sisbon ne bodo preverjali. Kredit lahko naročite navkljub temu, da kakšnega morda že imate in ne glede na to na kateri banki imate odprt račun.

Ko vas izračun obresti kredita ne razveseli

Če ste na svoji banki zaprosili za izračun obresti kredita in vam številke niso všeč vsekakor poglejte še kam drugam. Na srečo lahko na mobilni banki do kredita pridejo tudi nekomitenti in to na zelo enostaven način. V primeru, da kredit kje drugje že imate lahko najamete novega in starega poplačate ali pa potem plačujete dve mesečni obveznosti.

Odločitev je seveda na vas zato podrobno razmislite kakšen mesečni strošek si lahko privoščite. Gre za hitri potrošniški kredit, ki ni namensko vezan in ga lahko porabite za karkoli želite. Plačate stare račune, vplačate počitnice, kupite avto, računalnik ali pa zgolj pripravite partnerju lepo presenečenje.

Izračun obresti kredita pred najemom kredita

Preden se lotite najema kredita kjerkoli prej vsekakor opravite izračun obresti kredita. Tako boste ves čas na tekočem koliko vas bo nek kredit v resnici stal. Mobilna banka v svojem segmentu sodi v sam vrh EU za kar so zaslužne tudi stranke, ki močno pohvalijo samo storitev in banko priporočajo tudi drugim.

Naj bo že naslednji dan za vas nekoliko bolj brezskrben in s soncem obsijan. Ko bo kreditna vloga enkrat potrjena bo nakazilo namreč steklo navadno že po 15-ih minutah, na svoj denar pa nikakor ne boste čakali dlje kot 24 ur. Toliko časa je ta banka za vas tudi odprta.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq