Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Hitri kredit izvršba

Je za hitri kredit izvršba problem?

Recimo, da ste se znašli v položaju ko nad vašo glavo visi izvršba, vi pa bi radi zadevo razrešili s kakšnim hitrim kreditom. Če ste pomislili, da to ne bo mogoče, vas lahko pomirimo. Hitri kredit izvršba ne blokira. Pomembno je, da imate operativen tekoči račun.

Ob tem je v naši mobilni banki potrebno res še zelo malo druge dokumentacije, da pridete do denarja, s katerim boste rešili nastale težave. V nadaljevanju vam bomo natančno opisali kako do kredita pri nas, še posebej pa vas bo verjetno navdušila naša mobilnost in dostopni pogoji.

Hitri kredit izvršba ne blokira

Da hitri kredit izvršba ne blokira smo že povedali, sedaj pa povejmo še nekaj več o samem najemu kredita pori nas. Smo mobilna banka, ki se v EU uvršča v sam vrh tovrstnih storitev. Delujemo pa tudi še v kar nekaj drugih držav po svetu. Zakaj vam to govorimo? Da boste vedeli, da prihajate v resno banko.

Delujemo profesionalno, pošteno in z mislijo na naše stranke, ki so vse po vrsti nadvse zadovoljne z našimi storitvami. Na voljo smo vam na spletu, zato vam ne bo v nobenem trenutku treba zapuščati doma, kredit pa boste lahko najeli tudi iz službe, ali s terase med kavico, če vam bo tako ugajalo.

Na hitri kredit izvršba nima vpliva

Spoštujemo vse veljavne zakone Republike Slovenije s področja posojilništva zato ste lahko popolnoma brez skrbi. Kot rečeno, na hitri kredit izvršba pri nas nima nobenega vpliva. Pomembno je, da ste zaposleni državljan Republike Slovenije s prijavljenim stalnim prebivališčem.

Od dokumentacije pa boste za najem kredita pri nas potrebovali samo še osebni dokument in številko bančnega računa. Se sliši enostavno? Saj tudi je! Svojo storitev spletnega posojilništva smo tako zelo optimizirali, da je najem kredita mogoč na bliskovito hiter način.

Za hitri kredit izvršba prej pomeni razlog zakaj DA

Ko se človek enkrat znajde v situaciji, ki jo je primoran reševati hitro in za to potrebuje denar, je jasno da za hitri kredit izvršba prej pomeni razlog zakaj vzeti kredit kot ne. Ker boste pri nas vse opravili preko spleta, boste do denarja prišli že znotraj 24-ih ur.

In ne le to. Navadno denar izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane in potrjene vloge. Ne bomo vas pošiljali k delodajalcu po potrdilo o zaposlitvi, niti ne k notarju, ne kam drugam. Vse skupaj boste opravili na enem mestu in sicer tam, kjer boste želeli vi.

Nudimo hitri kredit izvršba bo kmalu zgodovina

Verjetno ste se dlje časa obremenjevali s tem kako se rešiti izvršbe kot boste porabili časa za oddajo vloge pri nas. Ugotovili boste da nudimo zares hitri kredit izvršba pa bo tako postala zgodovina v roku naslednjih 24-ih ur. Za oddajo vloge boste potrebovali računalnik ali pa samo svoj pametni mobilni telefon.

Pred tem si boste s kreditnim kalkulatorjem pomagali izračunati najbolj ugodno varianto zase, izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in preverili vse zajete stroške, ki bodo ves čas jasno prikazani. Brez preverjanja kreditne sposobnosti in nepotrebnih komplikacij.

Dobrodošli!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq