Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Posojilo za poplačilo izvršb

Potrebujete posojilo za poplačilo izvršb?

Ko se enkrat na mizi nabere zajeten kupček zapadlih položnic, ko telefon pregoreva zaradi klicev upnikov, je skrajni čas za iskanje rešitev. Ena od najboljših in najhitrejših je verjetno posojilo za poplačilo izvršb, ki vam bo še isti dan močno olajšalo življenje.

Izvršba je pravni postopek v katerem upnik terja svojega dolžnika. V večini primerov se dolžnik tega dolga še kako zaveda in bi ga rad poplačal, a za to tisti trenutek enostavno nima denarja. Morda plača ne zadošča za pokritje vseh mesečnih stroškov in še tega dolgovanega zneska. Prav zato vam ponujamo rešitev.

Najemite posojilo za poplačilo izvršb

V naši mobilni banki imamo za stranke pripravljene odlične rešitve iz naslova posojilništva. Zavedamo se da je ta svet včasih preveč krut in prezahteven in vemo kako zelo dobrodošla je vsakršna pomoč. V ta namen lahko pri nas najamete tudi posojilo za poplačilo izvršb, s katerim boste lažje zadihali in znova začeli redno plačevati svoje obveznosti.

Ni pomembno zakaj ste pristali v tem položaju in vas o tem niti ne bomo spraševali. Prav tako vam v nobeni točki ne bomo pogojevali kako lahko porabite denar, ki ga boste prejeli na račun tega posojila. Pomembno je le, da se postavite na noge in popravite svojo finančno sliko.

Posojilo za poplačilo izvršb ni miloščina

Posojilo za poplačilo izvršb ni nič posebnega. Gre za posojilo kot vsako drugo, le da pri nas posojila nudimo pod zares ugodnimi in dostopnimi pogoji. Odlikuje pa nas še nekaj drugega. Smo izjemno hitri, saj delujemo preko spleta, kjer se vse odvija s hitrostjo klikov na miško.

Ko boste pri nas enkrat oddali vlogo za posojilo, bo ta v zelo kratkem času pregledana in potrjena. Potem pa je le še vprašanje minut kdaj se bo denar znašel na vašem računu. Navadno se to zgodi že po 15-ih minutah, odvisno od situacije pa najkasneje v roku 24-ih ur.

Kako najeti posojilo za poplačilo izvršb?

Posojilo za poplačilo izvršb boste najeli na skrajno enostaven in udoben način. Kar od doma, iz službe, ali pa s kavice pri sosedu. Potrebovali boste samo računalnik ali pa pametni mobilni telefon z dostopom do spleta. Potem boste obiskali našo spletno stran in izkoristili pomoč super preglednega kreditnega kalkulatorja.

Z njegovo pomočjo boste namreč zlahka izračunali popolno posojilo zase. Vnesli boste želen znesek posojila, izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in preverili pridobljene podatke. Tam boste našli povsem vse stroške zato vam ni treba skrbeti, da bi se ujeli v kakšno past drobnega tiska.

Posojilo za poplačilo izvršb na transparenten način

Ponašamo se s svojim poštenim in preglednim delovanjem, saj želimo s svojimi strankami zgraditi dober odnos. Za posojilo za poplačilo izvršb ne boste potrebovali nič drugega kot le osebni dokument in številko bančnega računa. Tako je. Ne boste potrebovali potrdila delodajalca, niti ne obiska pri notarju.

Ker ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti, bo postopek tekel še hitreje kot sicer. Denar boste imeli na računu še isti dan, odplačali svoje dolgove in globoko vdihnili, ter znova normalno zaživeli. Z vami smo 24 ur na dan!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq