Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Gotovinski kredit za blokirane

Ali obstaja gotovinski kredit za blokirane?

Če govorimo o blokadi tekočega računa, potem žal ne. V kolikor vam kdo ponuja kredit tudi pod nazivom »gotovinski kredit za blokirane« bodite skrajno previdni. Tam zunaj na ljudi preži mnogo nevarnosti, zato je potrebno biti previden pri obljubah, ki ponujajo nemogoče.

Morda se vam bo za hip zdelo, da je tudi naša ponudba neverjetna, a bo to le do trenutka, ko se boste odločili za najem kredita pri nas. Seveda je pogoj, da imate normalno delujoč račun, kar pa se ostalih pogojev tiče, pa smo tako zelo prilagodljivi, da bi bili bolj že težko.

Zakaj gotovinski kredit za blokirane ni možen?

Gotovinski kredit za blokirane ni mogoče najeti nikjer, saj to prepoveduje zakon Republike Slovenije, ki je v tem delu zelo jasen. Ker v naši mobilni banki resno spoštujemo vse zakone in delujemo v dobri veri z mislijo na potrošnika, se tega tudi strogo držimo.

Seveda pa vam bo naša storitev na voljo takoj, ko boste rešili oviro zaradi katere je vaš račun blokiran. Ne bomo poizvedovali kako in zakaj, ko boste imeli enkrat zadevo urejeno, ste nadvse dobrodošli pri nas. Zavedamo se, da v življenju ni vedno vse rožnato. Pridejo težave, a se tudi rešujejo.

Uradno gotovinski kredit za blokirane ne obstaja

Prej kot boste sprejeli to dejstvo, da gotovinski kredit za blokirane ne obstaja, bolje bo za vas. Prej se boste namreč posvetili pravemu problemu, ki je reševanje težave, ki je privedla do same blokade. Seveda ste si želeli to situacijo razrešiti s kreditom, a tako žal ne bo šlo.

Lahko pa zadevo uredite na kak drug način, si denimo denar za poplačilo izposodite pri družini ali prijateljih, ter jim vrnete takoj, ko po deblokadi računa pri nas najamete hitri kredit. Prav zato vam bomo v nadaljevanju opisali kako na zelo enostaven način pridete do denarja pri nas.

Pozabite na gotovinski kredit za blokirane

To naj bo vaša prva naloga. Pozabite na gotovinski kredit za blokirane! Ko boste s tem opravili bo čas za nadaljevanje začete naloge. Pa recimo, da ste uspeli poplačati dolgove in je vaš tekoči račun znova odblokiran in normalno operativen.

Takrat obiščite našo spletno banko in z uporabo kreditnega kalkulatorja preverite kakšen kredit bi bil za vas najbolj ustrezen. Na tem mestu vam lahko povemo, da boste imeli pri nas na voljo kredit z odplačilno dobo do 12 mesecev, vse stroške pa vam bomo pred oddajo vloge za kredit, transparentno prikazali.

Gotovinski kredit za blokirane bo le še oddaljen spomin

Ker delujemo na spletu, smo vam seveda na voljo 24 ur na dan kadarkoli si boste tega želeli. Oddaja vloge za kredit je izjemno enostavna in vam bo vzela le nekaj minut, prav tako pa smo skromni pri zahtevah glede dokumentacije. Ob sebi boste potrebovali zgolj osebni dokument in številko bančnega računa.

Nobenih potrdil delodajalca in nobenega tekanja od banke do banke. Vse skupaj boste uredili kar preko spleta in računalnika, če boste želeli pa tudi s pomočjo pametnega telefona. Denar vam bomo nakazali znotraj 24-ih ur, največkrat pa že po 15-ih minutah od potrjene vloge. Tako bo gotovinski kredit za blokirane postal le še oddaljen spomin.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq