Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Unikredit

Zagreti za Unikredit?

Živimo v dobi potrošništva, ki od nas zahteva kar nekaj financ. To je seveda velik pritisk na vsakega posameznika, saj zgolj plača običajno ni dovolj, da bi poskrbeli za stanovanjski problem, avtomobil in vse ostalo kar spada zraven. Ne glede na to ali ste vezani na Unikredit ali katero drugo banko, ste zagotovo že pomislili na kakšen kredit.

Čeprav ste bili morda že razočarani, ko ste ugotovili, da bi dobili premalo ali pa sploh nič, sedaj obstaja možnost za vse Slovenke in Slovence. Mobilna banka na spletu, ki osrečuje svoje uporabnike podira vse mejnike, ki smo jih imeli do sedaj v glavi kar se tiče bančništva.

Unikredit ali kjerkoli drugje

Čeprav ste morda komitent Unikredit banke ali katere druge bančne inštitucije pa lahko sedaj z lahkoto pridete do kredita tudi na mobilni banki. Povsem vseeno je kje imate odprt račun kar pa je šele pričetek dobrih novic za vas. O vseh vas obvestimo v nadaljevanju, ko vam povemo tudi kako v nekaj minutah do kredita.

Za oddajo kreditne vloge bo dovolj že, da ste slovenski državljan s prijavljenim stalnim naslovom v Sloveniji in z rednimi mesečnimi prihodki. V luči tega boste za najem kredita potrebovali le osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate prilive. In to bo čisto zares prav vse.

Unikredit kredit že imate?

Nobena težava s pridobivanjem novega kredita na mobilni banki ne bo niti vaš morebiten Unikredit kredit. Do novega kredita tako lahko pridejo tudi potrošniki, ki kakšnega že odplačuje drugje. Same dobre novice kajne? Pa smo šele na začetku. Za najem kredita v mobilni banki ne boste potrebovali niti potrdila o zaposlitvi.

Ne obiska pri notarju in ne kakšnega poroka, ki bi jamčil za vas. Tudi zastaviti vam ne bo treba ničesar zato lahko sproščeno nadaljujete. Kako? Povsem enostavno, kar preko spleta! Za naročilo kredita pri mobilni banki vam ne bo treba nikamor. Prav to je čar mobilne banke, da sama pride k vam kjerkoli se nahajate.

Unikredit in izračun

Če ste v preteklosti na Unikredit banki ali kje drugje opravljali izračun kredita, lahko enako storite tudi na mobilni le, da boste vse opravili kar sami. Potrebujete le računalnik, tablico ali pametni telefon ter seveda dostop do spleta. Obiskali boste spletno stran banke in najprej poiskali kreditni kalkulator.

Vanj boste povsem enostavno vnesli znesek kredita, izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in preverili izračun. Ker gre za zelo transparentno banko in storitev bo izračun zajemal tudi vse stroške kredita. Ko boste z izračunom enkrat zadovoljni pa boste povsem enostavno nadaljevali. Le še nekaj minut prostega časa za izpolnitev kreditne vloge potrebujete.

Unikredit ni ovira

Vidimo, da obstoječe obveznosti ne bodo ovira zato vas naj morebiten Unikredit kredit ne skrbi. Povejmo pa še nekaj pomembnega. Tudi druge morebitne obveznosti, nakupi in ostalo ne bodo problem saj vaše kreditne sposobnosti ne bodo preverjali. Zelo moderna in dostopna banka spada med najboljše na tem področju v EU.

Na voljo vam je 24 ur na dan, navdušuje pa tudi s hitrostjo odobritve in izplačila. Kako hitro? Tako zelo, da boste ostali brez besed. Potem, ko bo vaša kreditna vloga enkrat pregledana in potrjena bo navadno že v roku 15-ih minut steklo izplačilo na vaš račun. Najkasneje pa boste denar prejeli v roku 24-ih ur.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq