Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Posojilo denarja brez zaposlitve

Posojilo denarja brez zaposlitve obstaja?

Ste se znašli v finančnih težavah, nimate službe in se sprašujete ali obstaja posojilo denarja brez zaposlitve? V resnici si verjetno lahko izposodite od koga na črno ali pa od prijatelja oziroma družine, a to ni tisto kar bi bilo za vas ali zanje najbolj primerno in varno.

Preden se odločite za kredit morate seveda pri sebi poskrbeti za to, da boste svoje obveznosti lahko plačevali. Dejstvo je, da je na posojilniškem trgu že tako precej težko dobiti kredit saj imajo banke kar nekaj svojih pogojev. Povemo pa vam za eno kjer vam kaj več od osebnega dokumenta in številke bančnega računa ne bo treba imeti.

Posojilo denarja brez zaposlitve ni dobra rešitev

Kot smo že uvodoma omenili posojilo denarja brez zaposlitve ni dobra rešitev saj v večini primerov vodi v še večje težave kasneje, ko je posojilo potrebno vrniti. V primeru, da zadostujete osnovnim pogojem in imate slovensko državljanstvo, v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja in redne mesečne prihodke, lahko enostavno do denarja pridete v nekaj minutah.

Govora je o mobilni banki, ki navdušuje s svojo dostopnostjo in enostavnimi pogoji. V resnici za kredit tam ne boste potrebovali niti potrdila o zaposlitvi, ne notarske overitve ali poroka za jamstvo. Pa ne le to. Prav tako nihče ne bo preverjal vaše kreditne sposobnosti v Sisbon.

Ko posojilo denarja brez zaposlitve ni najboljša opcija

Ker ste iskali posojilo denarja brez zaposlitve ste verjetno razmišljali tudi že o posoji na črno. To vam toplo odsvetujemo saj je vir zares velikih težav, ki izvirajo iz nepreglednosti in pomankljivega zavarovanja. Zavarovanja kredita pa ne boste potrebovali niti na mobilni banki, ki svoje stranke kar močno razvaja.

Tudi denar boste lahko potrošili za karkoli boste želeli ne da bi morali ob tem dokazovati nakupe in plačila s kakšnimi računi. Denar se izplača direktno z računa na račun, transparentno in v skladu z veljavno zakonodajo na področju posojilništva. Smo vam že povedali, da boste vse potrebno opravili kar preko spleta?

Naj posojilo denarja brez zaposlitve ne bo vaš cilj

Do sedaj ste verjetno že ugotovili, da ne gre pretirano razmišljati na temo posojilo denarja brez zaposlitve saj lahko do denarja zares enostavno pridete ob zgolj osnovnih pogojih. Pa za začetek obiščite spletno stran mobilne banke in preverite njihovo ponudbo. Na strani boste hitro opazili tudi priročen kreditni kalkulator.

Z njegovo pomočjo si boste v le nekaj klikih izračunali svoj kredit, ga preverili in nadaljevali z izpolnjevanjem kreditne vloge. Izračun bo zajemal podatke o kreditu, višino obrokov kot tudi vse zajete stroške kredita. Brez skrivanja v kakšnem drobnem tisku in brez pasti na katere ste morda naleteli kje drugje. Ste pripravljeni?

Za posojilo denarja brez zaposlitve ni garancije

Ko človek najema kredit želi vedeti, da se nahaja v dobrih in varnih rokah. V primeru mobilne banke bo temu zagotovo tako saj vas v nobenem trenutku ne bo strah, da bi se pripetilo kaj nepredvidenega. Ljudje, ki želijo posojilo denarja brez zaposlitve imajo to malokrat v mislih zato je to potrebno izpostaviti.

Potek najema kredita je bliskovito hiter in enostaven. Potrebovali boste zgolj napravo z dostopom do spleta (računalnik, tablico ali pametni telefon) s katero boste obiskali spletno stran banke in v nekaj minutah izpolnili ter oddali vlogo za kredit. Nakazilo bo po potrditvi sledilo že v roku 15-ih minut ali najkasneje v 24-ih urah.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq