Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Posojilnica bank

Kaj je Posojilnica bank?

Če se sprašujete kaj je Posojilnica bank potem ste verjetno slišali za neko banko, ki morda deluje preko meje in je na voljo tudi Slovencem. A nismo tu zato, da bi raziskovali druge banke pač pa zato, da vam predstavimo izjemno mobilno banko, ki nudi svoje storitve kar preko spleta.

Govorimo o mobilni banki, ki je na voljo 24 ur na dan in nudi hitre kredite pod sila ugodnimi pogoji. Od svojih strank ne zahteva veliko dokumentacije niti časa ali znanja uporabe spleta. Celoten postopek je nadvse enostaven in zelo hiter saj boste do denarja prišli v roku samo enega dne.

Imate kredit na Posojilnica bank?

Četudi imate morda že v teku kak kredit pa recimo na omenjeni Posojilnica bank ali pa kje drugje, lahko še vedno dobite novega na mobilni banki. Obstoječi kredit ni ovira, pomembno je le, da ste državljan Republike Slovenije, imate v Sloveniji prijavljeno stalno bivališče in prejemate redne mesečne prihodke.

Od dokumentacije ne boste potrebovali drugega kot samo osebni dokument in številko tekočega računa odprtega pri katerikoli banki. Kredit na mobilni banki lahko dobijo komitenti različnih bank saj to ni pogoj za pridobitev kredita. Opravka boste imeli z eno najboljših mobilnih bank v EU. Tako kot boste kredit hitro naročili ga boste hitro tudi dobili.

Bi primerjali izračun Posojilnica bank?

Če ste na Posojilnica bank morda prejeli izračun kredita in bi ga želeli primerjati lahko to zelo enostavno storite kar preko spleta. Obiščite spletno stran mobilne banke in uporabite kreditni kalkulator s katerim si boste izračunali najbolj optimalen kredit. Vnesti bo potrebno le znesek kredita in izbrati število obrokov za odplačilo.

Teh je na voljo do 12 kar pomeni, da gre seveda za kratko ročni kredit. Takšen kredit je cenejši in je tudi hitro odplačan. Pri tem pa zahteva mnogo manj papirologije in administracije zaradi česar je na koncu tudi hitro odobren in realiziran. Morda boste pa lahko zapravljali še danes.

Naj vas Posojilnica bank ne skrbi

Ne glede na to ali že imate kredit na Posojilnica bank ali pa tam odprt račun, morda imate posojilo kje drugje, boste na mobilni banki vedno dobrodošli. Za naročilo kredita boste potrebovali le računalnik, morda tablico ali pa pametni telefon in dostop do spleta. Od tam naprej vas čaka le še nekaj korakov do denarja na računu.

Kreditno vlogo boste izpolnili v nekaj minutah pri čemer bodite pozorni, da boste navedli točne podatke. Ko boste vlogo enkrat oddali bo sledil pregled na strani banke in končna potrditev. Denar bo nato navadno nakazan že v naslednjih 15-ih minutah ali pa najkasneje roku 24-ih ur.

Posojilnica bank ali katera druga banka

Kot vidite je povsem vseeno ali sodelujete s Posojilnica bank, NLB ali katero drugo banko. Ob minimalni papirologiji boste na mobilni banki hitro prišli do denarja. Kredit boste lahko potrošili kakorkoli boste želeli brez dokazovanja o nakupu ali plačilu. Morda želite zgolj poplačati stare dolgove ali pa si kupiti kaj lepega za dom.

To ne zanima nikogar drugega razen vas. Dodajmo še, da boste do kredita prišli brez notarja, potrdila o zaposlitvi, poroka ali zastavitve. In ne le to. Nihče ne bo preverjal niti vaše kreditne sposobnosti preko sistema Sisbon. Kot vidite, ste le še nekaj klikov oddaljeni od novega kredita.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq