Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Izposoja denarja

Vas muči izposoja denarja?

Eni najtežjih trenutkov v življenju posameznika so tisti, ko si je potrebno od nekoga izposoditi denar. Že pride tako, da se pojavijo nepričakovani stroški ali želje ravno takrat, ko na voljo ni največ denarja. In kaj storiti, da bi bila izposoja denarja čim manj neprijetna in stresna za nas?

Nekateri si sposodijo od sorodnikov ali prijateljev a kaj kmalu ugotovijo, da to ni bila najboljša zamisel. Kaj hitro pride do kakšnih nesporazumov in zamer zato je najverjetneje najbolje denar najti kje drugje. V banki seveda. Da bi bila ta izkušnja karseda hitra in netežavna pa danes poskrbi mobilna banka s svojimi ugodnostmi.

Ko je izposoja denarja enostavna

Omenjena mobilna banka slovi po svoji dostopnosti in nadvse enostavnih pogojih, ki jih zahteva izposoja denarja po tej poti. Namreč, dovolj bo, da imate slovensko državljanstvo in ste prijavljeni na stalnem naslovu v Sloveniji ter prejemate redne mesečne prihodke. To bodo dejansko popolnoma vsi pogoji, ki jih bodo od vas zahtevali.

Če še vedno skeptično prebirate te vrstice povejmo, da boste za najem kredita v mobilni banki potrebovali od dokumentov samo osebni dokument in številko bančnega računa. In to je samo pričetek enostavnega in hitrega najema kredita. Tega boste namreč uredili kar preko spleta popolnoma brez obiska banke ali kogarkoli drugega.

Izposoja denarja preko spleta

Ker je mobilna banka pač mobilna je jasno, da bo prišla k vam. Kako? Izposoja denarja preko spleta seveda. Pri tem potrebujete le računalnik ali pa tablico oziroma pametni telefon in dostop do spleta. In ne skrbite, postopek je tako enostaven, da bi znal z njim opraviti vsak ne glede na znanje uporabe spleta.

Kot vidite boste lahko denar naročili kadarkoli in od koderkoli boste želeli. Dovolj bo že pametni telefon v vašem žepu in že boste lahko naročili svoj kredit z avtobusa, vlaka, iz parka ali z dopusta. Brez obiska notarja, brez mučnega iskanja poroka in tudi brez vsakršne zastavitve.

Ko je izposoja denarja možna takoj

Enostavno lahko kliknete na povezavo iz tega članka in obiščete spletno stran mobilne banke kjer poteka hitra izposoja denarja. Pred tem boste lahko uporabili še kreditni kalkulator s katerim si boste v nekaj enostavnih klikih izračunali kredit po svoji meri. Gre za denar, ki ga boste po svoji meri in željah lahko tudi potrošili.

Ko boste z izračunom v popolnosti zadovoljni lahko nadaljujete z izpolnjevanjem kreditne vloge. V izračunu bodo zajeti tudi vsi stroški kredita saj mobilna banka želi, da je njena storitev povsem transparentna. Kreditno vlogo boste nato izpolnili v nekaj minutah, preverili in jo oddali. Ko bo enkrat potrjena pa sledi izplačilo.

Najhitrejša izposoja denarja

Izplačilo poteka z računa na račun in se izvede navadno že po 15-ih minutah od potrditve vloge. Najkasneje lahko denar na svojem računu pričakujete v roku 24-ih ur kar pomeni, da je to morda celo najhitrejša izposoja denarja. Govora je o mobilni banki, ki se v EU uvršča v sam vrh na tovrstnem področju.

Da bi bilo vse skupaj še bolj enostavno pa povejmo, da pred odobritvijo kredita ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti. To pomeni, da ni nobenih skrbi glede vašega stanja v sistemu Sisbon. Tudi potrdila o zaposlitvi ne boste potrebovali. Pred vami je ponudba, ki jo je težko prekositi.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq