Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Posoja denarja na roke

Zakaj ne posoja denarja na roke?

Ste v situaciji, ko zares hitro potrebujete nekaj denarja in vam med vsemi možnostmi pred oči skače tudi posoja denarja na roke? Potem preberite zakaj to morda ni najboljša izbira še posebej v luči tega, da je izbire res veliko. Denar na roke prinaša težave še posebej, če si ga izposodimo zasebno.

To pomeni, da v nobenem trenutku nismo zaščiteni s kakšnim zakonom, obenem pa to velikokrat prinese s seboj tudi visoke obresti. V primeru, da nam posodi sorodnik pa vsaj kakšne težave ali zamere v primeru, da ne gre vse tako kot je bilo načrtovano. Obstaja boljša rešitev. Hitri kredit!

Naj posoja denarja na roke ne pokvari vašega dne

Kar se lahko pripeti kadar je posredi posoja denarja na roke je tudi to, da postanemo žrtev kakšne prevare. Ne vedno a vendarle se lahko zgodi marsikaj. Prav nasprotno pa vas čaka po obisku spletne mobilne banke, ki ima za vas izjemen hitri kredit. In, ker je banka mobilna vam ne bo treba hoditi k njej.

Enostavno boste kliknili nanjo na spletu in uredili svoj kredit kar na daljavo. Brez odvečnih komplikacij in nepotrebnega kupa dokumentacije. Potrebovali boste le osebni dokument in številko bančnega računa pa boste že lahko oddali vlogo za kredit. O preostalih pogojih pa nekaj več v nadaljevanju.

Ko posoja denarja na roke ni potrebna

Res je, posoja denarja na roke tako ne bo potrebna kajti do njega boste prišli v le nekaj minutah preko spleta. Kar se pogojev tiče pa je tako, da je dovolj že, če ste državljan Republike Slovenije, imate tu prijavljen stalni naslov in prejemate redne mesečne prihodke na bančni račun.

To je resnično vse saj vam ne bo treba hoditi v kadrovsko službo po potrdilo o zaposlitvi niti ne h kakšnemu notarju na overitev pogodbe ali kam drugam. Vse boste opravili od doma oziroma od koderkoli boste želeli. Potrebujete le računalnik, tablico ali pametni telefon ter dostop do spleta kjer boste naročili svoj kredit.

Vas posoja denarja na roke skrbi?

Je bila posoja denarja na roke že narejena in imate skrbi z vračilom? S kreditom pri mobilni banki lahko enostavno odplačate svoj dolg in si olajšate življenje. Ob tem pa najamete tak kredit, da vam bo ostalo še nekaj denarja za kaj kar si želite ali pa potrebujete.

Kreditno vlogo boste izpolnili v nekaj minutah in oddali preko spleta nakar boste zelo hitro prejeli tudi denar. Če bo vloga pravilno izpolnjena in potrjena se lahko denarju nadejate že po 15-ih minutah ali najkasneje v roku 24-ih ur. Z denarjem lahko prosto razpolagate brez kakršnih koli omejitev ali zahtev po dokazovanju porabe.

Naj posoja denarja na roke postane preteklost

Mobilna banka se uvršča v sam vrh EU tovrstnih bank, navdušuje pa s svojo dostopnostjo in hitro obravnavo ter realizacijo. V resnici je včasih posoja denarja na roke bolj zapletena in terja več časa kot najem kredita preko spleta. S kreditnim kalkulatorjem na spletni strani banke si boste hitro izračunali svoj kredit.

Izračun bo seveda zajemal tudi vse stroške, izbrali pa boste lahko do 12 mesečnih obrokov za odplačilo. Za vas imamo še eno pomembno informacijo. Pred odobritvijo vloge ne bo nihče preverjal vaše kreditne sposobnosti zato naj vas stanje v vašem Sisbonu ne skrbi. Verjetno je pred vami najbolj enostavna pot do kredita kar jih je.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq