Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Nova kreditna banka

Nova kreditna banka

Se tudi za vas svet prehitro vrti? To seveda pomeni, da računi prihajajo hitreje kot denar in kaj hitro se zgodi, da je denarja premalo ali pa, da ga ni dovolj za kaj posebnega kar bi si radi kupili. Ne glede na to ali je vaša poslovalnica Nova kreditna banka, NLB ali katera druga, imate na voljo super kredit.

Govora je o mobilni banki, ki kredite ponuja kar preko spleta. To pomeni, da vam v nobenem trenutku ne bo treba hoditi nikamor, iskati parkirišče ali stati v dolgi vrsti. Potrebujete samo en računalnik, tabličnega ali pa kar pametni mobilni telefon in dostop do spleta.

Ko Nova kreditna banka ni ovira

Povsem vseeno je ali imate odprt račun na KBM ali pa denimo za vaš račun skrbi Nova kreditna banka. Na mobilni banki lahko do kredita pridejo vsi slovenski državljani s stalnim prebivališčem v Sloveniji in rednimi mesečnimi prihodki. Torej vam je jasno, da kaj dosti papirjev ne boste potrebovali.

Le osebni dokument in seveda številko vašega bančnega računa kamor vam bodo tudi nakazali denar. Če vas zanima koliko denarja lahko dobite uporabite kreditni kalkulator na njihovi spletni strani. Vnesite želeno višino kredita ter izberite do največ 12 mesečnih obrokov za odplačilo. Izračun bo zajemal vse podatke vključno s stroški vašega kredita.

Nova kreditna banka ni dovolj?

Če imate morda račun na Nova kreditna banka in ste tam zaprosili za kredit pa ga ne dobite dovolj, lahko sedaj enostavno dopolnite manjkajoči znesek z novim kreditom. Dejstvo je namreč, da obstoječi kredit ni ovira za pridobitev novega pri mobilni banki. Le še kreditno vlogo izpolnite in denar bo kmalu na poti.

Za izpolnjevanje vloge ne boste potrebovali veliko časa. Le nekaj minut nakar boste vlogo oddali in počakali na potrditev. Potem bo nakazilo navadno steklo že po 15-ih minutah oziroma najkasneje v roku 24-ih ur, odvisno od posameznega primera in situacije. Sploh še lahko bolj enostavno pridemo do denarja?

Tudi če na Nova kreditna banka že imate kredit

Kot rečeno lahko kredit preko spleta naročite tudi v primeru, da na Nova kreditna banka že imate kakšno odprto posojilo. Naj vas to ne skrbi saj boste že kmalu rešili vse svoje finančne težave ali pa poskrbeli za kakšno lepo presenečenje za vašega partnerja ali otroke. Denar boste lahko potrošili za karkoli.

Kredit je urejen zelo hitro saj ne potrebujete dostaviti niti dokazila o zaposlitvi, hoditi k notarju ali iskati poroka. Kar navadno počno vse banke je, da s pomočjo sistema Sisbon preverijo kreditno sposobnost prosilca za kredit. V našem primeru to ne bo potrebno zato se lahko zares hitro nadejate denarja.

Nova kreditna banka in pogoji

Če ste morda vajeni, da Nova kreditna banka zahteva določene pogoje oziroma kakšna druga banka ni nujno, da bo povsod enako. Spletna mobilna banka ne postavlja posebnih pogojev saj smo vse v resnici že našteli. Na vas je le še, da si pripravite izračun kredita in ga tudi naročite.

To boste storili pri eni najboljših mobilnih bank v EU kar pomeni, da ste lahko popolnoma brez skrbi saj na vas ne prežijo nobene pasti drobnega tiska. O vsem boste na vsakem koraku v popolnosti obveščeni kajti gre za storitev, ki je zelo transparentna. Ko boste kredit enkrat odplačali pa boste naslednjič še hitreje prišli do denarja.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq