Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Nova kreditna banka Maribor

Nova kreditna banka Maribor

Vas je zainteresirala ponudba Nova kreditna banka Maribor? Potem ste zagotovo v fazi iskanja ugodnega kredita, ker potrebujete denar za različne namene. Morda pa z določenim kreditom vendarle ne morete zadostiti vsem potrebam ali pa enostavno potrebujete več. Obstaja tudi možnost, da vas na banki zavrnejo. In kaj takrat?

Na vašo srečo obstaja rešitev, ki vam je na dosegu rok in prstov že ta trenutek. Gre seveda za spletno mobilno banko do katere ne pridete skozi vrata pač pa preko spleta. Iz udobja lastnega doma, iz službe oziroma od koderkoli saj potrebujete samo računalnik, tablico ali pametni telefon in dostop do spleta.

Nova kreditna banka Maribor ne zadovolji povsem?

Če vaših okusov in potreb Nova kreditna banka Maribor ne zadovolji v celoti, vsekakor preverite še ponudbo mobilne banke in naročite svoj hitri kredit že danes. In ne le, da ga boste danes naročili pač pa ga lahko danes tudi že prejmete na svoj bančni račun. Pogoji za pridobitev so povsem enostavni.

Potrebujete slovensko državljanstvo, stalni naslov bivanja v Sloveniji in pa redne mesečne prihodke. Tako, to je to! Nič drugega ne boste potrebovali saj boste kredit naročili brez potrdila o zaposlitvi, brez overjanja pri notarju in brez drugih nepotrebnih komplikacij. Denar je nakazan v roku 15-ih minut do 24-ih ur.

Nova kreditna banka Maribor ne odobri?

Če imate za seboj izkušnjo, ko vam Nova kreditna banka Maribor ali kaka druga banka ni odobrila kredita, ker ste morda kreditno nesposobni pod določenimi pogoji, potem je zadnji čas, da obiščete mobilno banko, kjer kreditna sposobnost ne bo ovira saj je s pomočjo aplikacije Sisbon ne bodo preverjali.

Vlogo za kredit boste izpolnili v nekaj kratkih minutah potem, ko si boste s pomočjo kreditnega kalkulatorja izračunali svoj najbolj optimalen kredit. Kaj to pomeni? To pomeni, da boste na spletni strani mobilne banke v omenjen kalkulator vnesli znesek kredita, izbrali do 12 obrokov za odplačilo in preverili celoten izračun z zajetimi stroški.

Nova kreditna banka Maribor ne bo ovira

Ne glede na to ali imate bančni račun odprt pri Nova kreditna banka Maribor ali kje drugje oziroma imate tam v teku kakšen kredit, lahko na mobilni banki še vedno naročite novega. Mobilna banka sodi med najboljše v EU in s svojo dostopnostjo tudi dokazuje zakaj je temu tako.

Kar še dodatno razveseli je dejstvo, da lahko z denarjem prosto razpolagate. To pomeni, da od vas nihče ne bo zahteval potrdila o nakupu ali plačilu tako, da si boste lahko privoščili nova oblačila, kolo, motor ali pa počitnice. Povsem brez slabe vesti in brez zadržka. Kratkoročni kredit do 12 mesecev je nekaj najboljšega.

Nova kreditna banka Maribor in druge banke

Kot že rečeno je povsem vseeno ali je vaš račun doma na Nova kreditna banka Maribor, NLB ali kje drugje. Za najem kredita na mobilni banki ne rabite biti njen komitent kar stvari močno olajša. Naročite svoj kredit v naslednjih minutah in se že kmalu razveselite denarja na svojem računu.

Ste na dopustu in rabite še nekaj gotovine? Nič lažjega! Vzemite v roke svoj pametni telefon, obiščite spletno stran mobilne banke in naročite svoj kredit. Ko boste s prvim kreditom opravili boste naslednjič denar naročili in prejeli nakazan še hitreje. To vam bo omogočila storitev SMS kredit kjer boste do denarja prišli s pomočjo SMS sporočila.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq