Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Nkbm izračun kredita

Kako do Nkbm izračun kredita?

Če vas zanima kako do Nkbm izračun kredita potem se boste morali obrniti na ustrezno banko. Lahko pa povemo, da lahko še en izračun kredita kar preko spleta opravite na spletni strani mobilne banke, ki ima za svoje stranke izjemno ponudbo hitrih kreditov pri čemer ne boste naleteli na zahtevne pogoje.

Izračun kredita tam opravite s pomočjo kreditnega kalkulatorja, ki je zelo enostaven za uporabo. Vanj vnesete želen znesek posojila, izberete do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in že lahko preverite izračun. Dodajmo še, da bo ta zajemal tudi vse stroške kredita zato ste lahko povsem brez skrbi glede tega dela. Vas zanima?

Nkbm izračun kredita že imate?

Ste Nkbm izračun kredita že pridobili? Odlično, potem ga lahko primerjate z ostalimi, tudi s tem na mobilni banki. O njej pa povejmo še nekaj več saj gre za resnično posebno banko. Ker deluje na spletu to seveda pomeni, da boste do denarja prišli kar v copatih.

Lahko od doma, iz službe ali pa s potepanja po svetu. Popolnoma vseeno je saj vam v nobenem delu ne bo potrebno hoditi nikamor. Tudi po papirje ne. Potrebovali boste samo osebni dokument in številko bančnega računa kar pa imate zagotovo ves čas pri sebi. Brez potrdila o zaposlitvi, brez notarja, poroka ali zastavitve.

Naj vas Nkbm izračun kredita ne skrbi

Če je Nkbm izračun kredita pokazal nekoliko prenizko vsoto naj vas to ne skrbi. Četudi ste kredit že najeli in ga odplačujete lahko na mobilni banki dobite še enega. Obstoječi kredit namreč ni ovira na poti do novega tako kot je tudi povsem vseeno na kateri banki imate odprt račun.

Navdušeni? Le še bolj boste. Poleg vseh enostavnih pogojev za pridobitev kredita (dovolj je, da ste slovenski državljan s stalnim naslovom v Sloveniji in rednimi prihodki) ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti. Tega verjetno niste doživeli še nikjer drugje. Postopek je skrajno enostaven in ne zahteva pretiranega znanja rabe spleta.

Nkbm izračun kredita za primerjavo

Pred najemom kredita vedno opravite nekaj primerjav in se šele nato odločite za tistega, ki vam je najbolj všeč. Če imate že Nkbm izračun kredita potem je to vsekakor dobra podlaga za nadaljnje raziskovanje. Verjamemo pa, da boste težko našli kredit, ki bi bil tako enostaven, hiter in udoben kot je ta na mobilni banki.

Gre za banko, ki se v svojem segmentu ponosno uvršča v vrh EU, posluje pa še v nekaterih drugi državah po svetu. Enostaven postopek in minimalni pogoji so zagotovo tisto kar navdušuje številne uporabnike, ki se velikokrat še vračajo, ko potrebujejo nekaj denarja. Želite kredit tudi vi?

Nkbm izračun kredita in najem

Povedali smo že kaj pomeni Nkbm izračun kredita in kaj pomeni, da jih imamo več za primerjavo. Povejmo pa še kako zelo enostavno in hitro je najeti kredit pri mobilni banki. Potem, ko boste zadovoljni z izračunom kredita bo sledilo izpolnjevanje kreditne vloge. Kar preko spleta seveda.

Pri tem boste uporabili računalnik, tablico ali pa kar svoj pametni telefon, ki je zagotovo ves čas v bližini. Vzelo vam bo le nekaj minut nakar bo vlogo pregledala mobilna banka in jo po pregledu tudi odobrila vkolikor bo vse na svojem mestu. Nakazilo lahko pričakujete že v naslednjih 15-ih minutah ali najpozneje v 24-ih urah.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq