Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kreditna banka maribor

Ko Kreditna banka Maribor morda ni dovolj za vas

Povsem mogoče je, da ste s svojo banko zelo zadovoljni, a vas v srcu nekoliko stiska, ko povprašate za kredit. Če morda Kreditna banka Maribor ne zadovolji vaših želja ali pa ste nekoliko premalo dobili na kakšni drugi banki se vsekakor obrnite še na mobilno banko. Tam so dobrodošli vsi ne glede na to kje imajo odprt račun.

Mobilna banka je ena najboljših tovrstnih bank v EU in se ponaša z izjemno nezahtevnim postopkom naročila hitrega kredita kar preko spleta. Ob tem, da stranki ni treba hoditi nikamor pa razveseli še dejstvo, da ne boste potrebovali niti veliko dokumentacije. Vas zanima?

Kreditna banka Maribor in papirji

Pozabite na to katere dokumente ste potrebovali pri Kreditna banka Maribor ali NLB in drugje. Na mobilni banki potrebujete le osebni dokument in številko bančnega računa. Če ste državljan Republike Slovenije, imate tu prijavljen stalni naslov in prejemate redne mesečne prilive, bo to vsekakor dovolj za najem kredita preko spleta.

Ker zadeva poteka na daljavo boste ob tem seveda potrebovali računalnik, tablico ali pametni telefon ter dostop do spleta. To pomeni, da boste kredit v resnici naročili tudi z vlaka, dopusta ali pa med malico v službi. Ste že kdaj slišali za bolj enostaven in hitrejši kredit? Mi verjamemo, da ne.

Izračun pri Kreditna banka Maribor

Če ste v preteklosti že pridobili izračun kredita na Kreditna banka Maribor oziroma na katerikoli drugi banki lahko sedaj tega primerjate še z ostalimi. Tudi pri mobilni banki boste prišli do izračuna kredita, ki pa si ga boste pripravili kar sami. Postopek je nadvse enostaven in vam bo vzel le nekaj klikov.

V kalkulator boste vnesli znesek kredita, ki ga imate v mislih, nato pa izbrali še število obrokov. Na voljo je do 12 mesečnih obrokov kar bo verjetno povsem dovolj. Nato sledi izračun in pregled podatkov. Na izračunu boste prejeli vse potrebno vključno s samimi stroški kredita. Nadvse transparentno in pošteno.

Kreditna banka Maribor ni ovira

Če morda že imate kredit, ki vam ga je odobrila Kreditna banka Maribor ali pa ste kredit naročili v kateri drugi banki to ne bo ovira, da ne bi mogli pridobiti še enega na mobilni banki. Povsem neodvisno od vaših obremenitev boste preko spleta naročili nov kredit.

Pri tem pa ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi, podpisa pogodbe pri notarju ali pa denimo poroka, ki bi jamčil za vas. Tudi zastavitev ne bo potrebna, prav tako pa nihče ne bo preverjal vaše kreditne sposobnosti v sistemu Sisbon kar je velikokrat ovira za izdajo kredita. Lahko ste popolnoma sproščeni in oddate vlogo.

Vloga za Kreditna banka Maribor

Če ste že imeli izkušnjo z oddajo kreditne vloge potem poznate postopek. Ne glede na to ali je to Kreditna banka Maribor, Abanka ali katera druga banka je potrebno izpolniti kakšen obrazec. Tudi na mobilni banki ga boste a bo to potekalo zelo hitro in preko spleta.

Pri vpisovanju bodite pozorni na točnost podatkov sicer se lahko postopek malce zavleče. V primeru, da bo vse tako kot mora biti pa bo vaš kredit hitro odobren in tudi nakazan. Največkrat denar sede na račun že po 15-ih minutah oziroma najkasneje v 24-ih urah. Denar je vaš in ga lahko potrošite skladno s svojimi željami.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq