Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Izposoja denarja na črno

Je izposoja denarja na črno legalna?

Kot je že iz same besede “črno” razvidno je izposoja denarja na črno vsekakor nekaj kar si ne želite. Na črno posojajo ljudje sumljivega slovesa pri čemer boste popolnoma brez vsake garancije glede samega posla, ki ga boste sklenili. To pomeni, da v nobenem trenutku ne boste vedeli pri čem ste.

Kredit raje najemite pri kateri od bank in naj vas pri tem ne ustavi misel, da za kredit niste sposobni oziroma ne izpolnjujete vseh pogojev. Na spletu lahko danes namreč najdete mobilno banko pri kateri do kredita pridejo skorajda vsi, brez kakšnih pretiranih pogojev in zahtev, ki pot do kredita navadno ustavijo večini potrošnikov.

Ko je izposoja denarja na črno nesmiselna

Res je. Izposoja denarja na črno je povsem nesmiselna, če razumemo in vemo, da mobilna banka preko spleta svojim uporabnikom ponuja kredit praktično brez dokumentacije. Za najem posojila boste ob izpolnjevanju vloge preko spleta potrebovali le osebni dokument in številko bančnega računa? Se sprašujete kaj pa ostalo?

Če ste državljan Slovenije, imate prijavljeno stalno prebivališče v Sloveniji in prejemate redne mesečne prihodke, potem je to vse kar potrebujete. Za kredit namreč ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi s strani vašega delodajalca, prav tako vam ne bo treba k notarju niti ne iskati poroka ali karkoli zastaviti. Same lepe novice pa še kakšno smo prihranili za kasneje.

Zakaj je izposoja denarja na črno vir težav?

Lahko rečemo, da je izposoja denarja na črno zagotovo vir velikih težav še posebej kadar si izposojate denar od ljudi, ki jih niti ne poznate. Velikokrat pride do težav z zakonom, kakšnega izziljevanja in podobno. Zaupajte raje legitimni mobilni banki, ki ima za vas vrhunsko ponudbo ob tem pa boste kredit v celoti naročili kar od doma.

Pa ne le od doma. Z vikenda, avtobusa, z dopusta, od koderkoli dokler boste imeli pri sebi pametni mobilni telefon in povezavo do spleta. Pa povejmo še eno dobro novico. Pred potrditvijo kreditne vloge na mobilni banki ne bodo pregledovali niti vaše kreditne sposobnosti.

Naj vas ne premami izposoja denarja na črno

Kot vidite ni nobenega razloga, da bi vam šla po glavi izposoja denarja na črno. Z nekaj kliki boste obiskali spletno stran mobilne banke, tam opravili kreditni izračun, izpolnili vlogo in jo oddali. V le nekaj minutah! Za kreditni izračun boste imeli na voljo kreditni kalkulator, ki pa bo težje delo opravil namesto vas.

Vi boste zgolj vnesli znesek kredita, ki ste ga imeli v mislih, izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in na koncu le še preverili izračun. V njem bodo jasno navedeni tudi vsi stroški zato boste lahko popolnoma brez vseh skrbi, da bi šlo lahko kaj narobe.

Adijo izposoja denarja na črno

Če je bila izposoja denarja na črno še malce prej v vaših mislih pa je sedaj čas, da se od nje poslovite. S klikom na povezavo v tem članku boste lahko obiskali mobilno banko in kar takoj naročili svoj kredit na način, ki je pravi. Pošteno, transparentno in nadvse enostavno.

Izplačilo kredita sledi praktično takoj po potrditvi uspešno oddane kreditne vloge. Načeloma je tako, da mobilna banka svojim strankam nakaže denar že v roku 15-ih minut po potrditvi, najkasneje pa v roku 24-ih ur. Kredit kakršnega ste si lahko le želeli in kredit po katerega se boste še vrnili, ko bo za to potreba.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq