Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Posoja denarja

Kaj je posoja denarja?

Posoja denarja se lahko vrši na več različnih načinov. Eden je tisti, ko si izposodimo od sorodnikov ali prijateljev, drugi pa, ko to storimo na banki ali v posojilnici. V prvem primeru gre verjetno za posojilo brez obresti a je slaba stran tega, da se velikokrat kaj zalomi, pride do zamer in podobno, pa tudi znesek ne bo vedno takšen kot bi si ga želeli.

Na drugi strani pa imamo kredit na kateri od bank kjer boste vnaprej obveščeni o celotnem poslu in boste lahko odplačevali na obroke. Prav mobilna banka, ki jo najdete na spletu je ena tistih kjer je najbolj enostavno priti do denarja.

Zakaj posoja denarja na črno ni ok?

Med različnimi možnostmi je seveda še posoja denarja na črno. To pomeni, da si denar v resnici izposodite od neznanca, ki vam zaračuna določene obresti in postavi pogoje kdaj morate denar vrniti. Tudi takšen način obeta težave. Ne pa tisti preko mobilne banke. Tam bo vse transparentno in po zakonu.

Za začetek boste obiskali spletno stran omenjene banke in tam poiskali kreditni kalkulator. Vanj boste nato vnesli znesek, ki ga potrebujete in izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo kredita. Pred vami bo nato kompleten izračun celotnega posojila, ki pa bo zajemal tudi vse stroške. Transparentno in brez skrivanja v drobnem tisku.

Hitra in ugodna posoja denarja

Morda ste mnenja, da je posoja denarja na roke hitrejša a povejmo, da z najemom kredita preko spleta ne boste izgubili več kot nekaj minut. Za začetek vam ne bo treba hoditi nikamor. Sedli boste za računalnik, ali pa v roke vzeli tablico oziroma svoj pametni telefon.

To lahko storite doma, v službi, med vožnjo z vlakom ali pa med posedanjem v kakšnem prijetnem lokalu. Ko boste imeli pred seboj enkrat zadovoljiv izračun kredita, boste le še izpolnili in oddali kreditno vlogo. Izpolnjevanje le te je zelo enostavno je pa potrebno biti previden, da so vsi vpisani podatki točni in tako ne bo zapletov.

Enostavna posoja denarja

Tako zelo enostavna posoja denarja, ki se zgodi na spletu in je opravljena po črki zakona je bila do nedavnega bolj želja kot realnost. Sedaj je to mogoče in mobilna banka, ki se v svojem segmentu uvršča v vrh EU tukaj še ne neha presenečati. Zelo odprta je tudi pri pogojih.

Tako bo povsem dovolj že, če ste slovenski državljan s stalnim naslovom bivanja v Sloveniji in rednimi mesečnimi prihodki. Za najem kredita preko spleta ne boste potrebovali nič drugega kot le osebni dokument in številko bančnega računa. Brez potrdila o zaposlitvi in brez notarske overitve ali poroštva s strani druge osebe.

Posoja denarja preko spleta

Zdaj vidite, da je lahko posoja denarja izjemno enostavna in hitra. Povejmo pa še kako hitro bo denar pristal na vašem računu. Ko boste enkrat izpolnili in oddali kreditno vlogo jo bodo v najkrajšem možnem času na banki preverili in potrdili, če bo seveda vse v redu izpolnjeno.

Denar bo nato nakazan že v naslednjih 15-ih minutah, seveda pa odvisno od posameznega primera lahko traja nekoliko dlje. Nikakor pa ne več kot 24 ur. Storitev je na voljo 24 ur vsak dan v letu zato ni ovir, da ne bi že ta hip preverili koliko denarja lahko dobite in rešite vse svoje težave.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq