Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Abanka izračun kredita

Naj vas Abanka izračun kredita ne skrbi

Če ste na tej strani pristali, ker ste se želeli pozanimati o tem kaj za vas pomeni Abanka izračun kredita, ali morda še lahko najamete kakšen drug kredit in podobno, potem ste se vsekakor znašli na pravem mestu. Razložili vam bomo vse kar vas zanima in vas seveda opremili tudi z dodatnimi informacijami.

Na trgu je danes kar nekaj različnih bank in posojilnic, ki imajo tudi različne pogoje za pridobitev kredita. Nekatere bolj enostavne, druge nekoliko manj. Bo pa za vas vsekakor dobrodošla naslednja informacija, ki jo imamo za vas, saj večina potrošnikov sprašuje podobno.

Abanka izračun kredita je dobra primerjava

Če ste pred kratkim (ali pa že dlje časa nazaj) opravili Abanka izračun kredita, boste imeli dobro primerjavo za najem kredita kje drugje. Seveda je vaša prvotna misel, da sploh najdete banko, ki vam bo odobrila kredit glede na dejstvo, da enega že odplačujete.

Morda pa ste samo opravili izračun. Kakorkoli, v naši mobilni banki ste dobrodošli vsi! Tako tisti, ki ste doslej samo poizvedovali, kot tudi tisti, ki že imate kredit, pa bi potrebovali še nekaj dodatnega denarja na računu. Pridejo stroški, nepredvidene situacije in podobno, denarja pa nikoli dovolj.

Naj vas Abanka izračun kredita ne skrbi

No, in ne le Abanka izračun kredita, pač pa tudi, če slučajno že odplačujete kredit na svoji banki. V vsakem primeru boste pri nas lahko oddali vlogo, še prej pa preverili do koliko denarja lahko pridete. To vam bo z lahkoto uspelo, če boste uporabili naš pregleden kreditni kalkulator.

Z njegovo pomočjo boste namreč prišli do popolnoma vseh informacij, ki se tičejo vašega kredita. Nikoli se ne skrivamo v drobnem tisku in radi že na prvem koraku s svojo stranko zgradimo dober poslovni odnos. Kajti, le zadovoljna stranka se bo še kdaj vrnila, ali pa širila dobro besedo naprej.

Zakaj Abanka izračun kredita ne bo potreben?

Vaš Abanka izračun kredita vam lahko služi kot oporna točka, ne boste pa ga zares potrebovali. Naš izračun bo predstavljen na tako transparenten in jasen način, da boste v trenutku imeli na dlani prav vse informacije. In prav zares na dlani, saj boste za to lahko uporabili kar svoj pametni telefon.

Smo namreč mobilna banka, ki deluje na spletu in sodi v sam vrh tovrstne bančne ponudbe v EU. Delovanje v še nekaj drugih državah sveta nas je izpolnilo z dodatnim znanjem katerega sedaj prenašamo tudi na domač, slovenski trg.

Abanka izračun kredita in nov znesek

Če ste predhodno opravili Abanka izračun kredita in sedaj še izračun pri nas, boste zlahka preverili koliko kredita lahko še vzamete. V interesu nam je, da boste zmogli svojo novo obveznost odplačevati brez težav. Kar boste ob oddaji vloge še potrebovali je zgolj osebni dokument in številka bančnega računa.

Kompleten postopek boste opravili na daljavo kar preko računalnika ali pametnega mobilnega telefona. Na voljo smo vam 24 ur na dan, denar pa po prejeti in potrjeni vlogi nakažemo navadno že po 15-ih minutah. Vsekakor pa v roku 24-ih ur.

Se vidimo na spletu!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq