Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

500 € 4000 €
  • Znesek Kesh Limita €  2.000,00
  • Skupni stroški Kesh Limita € 
  • Efektivna obrestna mera (EOM) %
  • Povprečni dnevni stroški Kesh Limita € 
  • Minimalni mesečni znesek poplačila € 
  • Obrestna mera (nominalna obrestna mera) 4.90%
Primer kredita : Za kredit v višini 1.000,00 EUR, ki se črpa v enkratnem znesku, s spremenljivo nominalno obrestno mero 4,9% na leto v višini 26,54 EUR, nadomestilom za storitve v višini 222,98 EUR, naročnino v višini 12,00 EUR in nadomestilom za črpanje v višini 50,00 EUR, je skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec 1.311,52 EUR, če se odplačuje v 12 mesečnih obrokih 172,48 EUR, 119,05 EUR, 115,61 EUR, 112,17 EUR, 108,73 EUR, 105,30 EUR, 104,96 EUR, 101,52 EUR, 98,08 EUR, 94,64 EUR, 91,21 EUR, 87,77 EUR. EOM znaša 77,59%. Ta izračun je zgolj informativne narave in temelji na predpostavkah, veljavnih na dan tega informativnega izračuna, ki se lahko spremenijo in zato za banko niso zavezujoče. Spremenljiva obrestna mera, uporabljena v izračunu, je enaka vsoti vrednosti referenčne obrestne mere Evropske centralne banke za operacije glavnega refinanciranja (https://www.bsi.si/en/statistics/interest-rates/ecb-interest-rates), trenutno 2% in fiksnega pribitka 2,9%. V primeru povečanja vrednosti obrestne mere EC MRO in posledično kreditne obrestne mere se lahko znatno poveča tudi skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec.

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Ferratum hitri krediti

Seveda, tukaj je pet podnaslovov na temo Ferratum hitri krediti:

Ferratum hitri krediti so postali priljubljena izbira za posameznike, ki potrebujejo hitro finančno pomoč. V tem članku bomo raziskali različne vidike teh kreditov in kako lahko koristijo strankam. Najprej bomo pogledali prednosti Ferratum hitrih kreditov za nujne finančne potrebe, kjer bomo razpravljali o fleksibilnosti in hitrosti, ki ju ponujajo.

Nato bomo predstavili korake, ki so potrebni za pridobitev Ferratum hitrega kredita, kar bo uporabnikom pomagalo razumeti postopek in pripravo potrebne dokumentacije. Sledi primerjava Ferratum hitrih kreditov z drugimi oblikami posojil, kjer bomo izpostavili ključne razlike in podobnosti. V četrtem podnaslovu bomo obravnavali pogoje in zahteve za odobritev Ferratum hitrih kreditov, kar bo bralcem omogočilo, da se bolje pripravijo pred vložitvijo vloge. Na koncu bomo zaključili s povzetkom ključnih točk in nasvetov, ki bodo bralcem pomagali pri odločitvi, ali je Ferratum hitri kredit prava izbira za njihove finančne potrebe.

Prednosti Ferratum hitrih kreditov za nujne finančne potrebe

Ferratum hitri krediti ponujajo številne prednosti, ki jih naredijo izjemno privlačne za posameznike, ki se soočajo z nujnimi finančnimi težavami. Ena največjih prednosti je hitrost odobritve in izplačila sredstev, saj so postopki poenostavljeni in digitalizirani, kar omogoča, da denar prejmete že v nekaj minutah po odobritvi kredita. Ta hitrost je ključna v situacijah, ko se soočate z nepričakovanimi stroški, kot so zdravstveni računi, popravila avtomobilov ali druge nenadne finančne obveznosti.

Poleg hitrosti je pomembna tudi enostavnost pridobitve kredita. Pogoji za odobritev so manj strogi kot pri tradicionalnih bančnih posojilih, kar pomeni, da se lahko Ferratum hitri kredit pridobi brez obsežne dokumentacije in dolgotrajnih postopkov preverjanja. Prav tako Ferratum ne zahteva zavarovanja premoženja, kar je pogosto eden od glavnih pogojev pri drugih vrstah posojil.

Fleksibilnost pri določanju zneska posojila in roka odplačevanja je še ena pomembna prednost.

Ferratum posojila omogočajo prilagoditev zneska glede na vaše trenutne potrebe in finančne zmožnosti, kar zmanjšuje tveganje prekomerne zadolženosti. Poleg tega so obrestne mere konkurenčne, kar pomeni, da vam ni treba skrbeti, da bi za posojilo plačali preveč.

Dodatna prednost je tudi dostopnost storitev.

Ferratum ponuja možnost oddaje vloge za kredit preko spleta ali mobilne aplikacije, kar omogoča hitrejšo in enostavnejšo izkušnjo za uporabnike. To je še posebej koristno za tiste, ki nimajo časa ali možnosti, da bi obiskali fizično poslovalnico.

Končno, posojila Ferratum so prijazna do uporabnikov, saj nudijo odlično podporo strankam. V primeru vprašanj ali težav lahko vedno računate na strokovno pomoč, ki vam bo pomagala skozi celoten postopek. Vse te prednosti skupaj naredijo Ferratum hitre kredite odlično izbiro za tiste, ki potrebujejo hitro in zanesljivo finančno pomoč v nujnih situacijah.

Kako pridobiti Ferratum hitri kredit v nekaj preprostih korakih

Pridobitev Ferratum hitrega kredita je enostaven in hiter postopek, ki vam omogoča dostop do potrebnih sredstev v nekaj preprostih korakih. Prvi korak je, da obiščete uradno spletno stran Ferratum ali prenesete njihovo mobilno aplikacijo. Na spletnem mestu ali v aplikaciji boste našli obrazec za vložitev vloge za kredit, kjer boste morali vnesti osnovne osebne podatke, kot so ime, priimek, naslov, številka telefona in elektronski naslov.

Ko izpolnite začetni obrazec, boste morali določiti znesek kredita, ki ga potrebujete, in izbrati želeni rok odplačevanja.

Ferratum ponuja različne možnosti, kar vam omogoča, da prilagodite kredit svojim finančnim potrebam in zmožnostim. Po določitvi zneska in roka odplačevanja boste morali predložiti nekaj osnovnih finančnih informacij, kot so podatki o vaši zaposlitvi in prihodkih.

Naslednji korak vključuje preverjanje vaše identitete. To običajno zahteva predložitev kopije osebnega dokumenta, kot je osebna izkaznica ali potni list.

Nekateri kreditorji lahko zahtevajo tudi posnetek bančnega izpiska, da preverijo vašo finančno stabilnost in sposobnost odplačevanja kredita. Postopek preverjanja identitete je hiter in enostaven, saj Ferratum uporablja sodobne tehnologije za varno in učinkovito upravljanje osebnih podatkov.

Po uspešnem preverjanju vaše identitete in finančnih podatkov bo vaša vloga pregledana. Postopek odobritve je hiter; običajno traja le nekaj minut, da prejmete odgovor.

Če je vaša vloga odobrena, boste prejeli ponudbo, ki jo boste morali potrditi. Potrditev ponudbe pomeni, da se strinjate s pogoji kredita, vključno z obrestno mero in rokom odplačevanja.

Ko potrdite ponudbo, bodo sredstva nakazana na vaš bančni račun. Celoten postopek, od oddaje vloge do prejetja sredstev, lahko traja le nekaj ur, kar je izjemno koristno v nujnih finančnih situacijah. Ferratum hitri krediti so zasnovani tako, da zagotavljajo hitro in preprosto rešitev za nepričakovane finančne potrebe, kar omogoča, da se osredotočite na reševanje svojih finančnih izzivov brez nepotrebnega stresa in zamud.

Primerjava Ferratum hitrih kreditov z drugimi oblikami posojil

Ferratum hitri krediti se v mnogih pogledih razlikujejo od drugih oblik posojil, kot so bančni krediti, kreditne kartice in posojila pri drugih finančnih institucijah. Ena od glavnih razlik je hitrost obdelave in odobritve. Medtem ko lahko postopek odobritve bančnega kredita traja več dni ali celo tednov, so hitri krediti pri Ferratumu odobreni in izplačani v nekaj urah.

Ta hitrost je ključna za posameznike, ki se soočajo z nujnimi finančnimi potrebami.

Dodatno, posojila od Ferratuma ne zahtevajo zavarovanja premoženja, kar pomeni, da so dostopna širšemu krogu ljudi. Tradicionalni bančni krediti pogosto zahtevajo zavarovanje v obliki nepremičnine ali drugih vrednih predmetov, kar lahko predstavlja oviro za mnoge. Posojila Ferratum so zasnovana tako, da so dostopna tudi tistim, ki nimajo takšnega zavarovanja.

Ko primerjamo Ferratum hitre kredite s kreditnimi karticami, opazimo, da so obrestne mere in stroški pogosto bolj konkurenčni. Kreditne kartice lahko imajo visoke obresti in dodatne stroške, ki se hitro naberejo, če ne odplačujemo dolga pravočasno. Ferratum ponuja pregledne pogoje in jasne obrestne mere, kar omogoča boljše načrtovanje in obvladovanje finančnih obveznosti.

Tudi postopek pridobivanja Ferratum hitrih kreditov je enostavnejši in manj zapleten kot pri drugih posojilih.

Vloga za kredit se lahko odda prek spleta ali mobilne aplikacije, kar odpravlja potrebo po obisku fizične poslovalnice. To je še posebej uporabno za ljudi, ki imajo natrpan urnik ali živijo daleč od mestnih središč.

V primerjavi z drugimi oblikami posojil, kot so posojila pri drugih finančnih institucijah ali mikroposojila, je Ferratum hitri kredit pogosto bolj fleksibilen glede zneska in roka odplačevanja. To omogoča strankam, da prilagodijo posojilo svojim specifičnim potrebam in finančnim zmožnostim, kar zmanjšuje tveganje prekomerne zadolženosti. Poleg tega Ferratum ponuja odlično podporo strankam, ki je dosegljiva preko telefona, e-pošte ali klepeta v živo, kar uporabnikom omogoča, da hitro in učinkovito rešijo morebitne težave ali vprašanja.

Vse te prednosti skupaj naredijo Ferratum hitre kredite privlačno alternativo tradicionalnim bančnim posojilom in drugim oblikam financiranja. Za mnoge posameznike predstavljajo hitro in zanesljivo rešitev, ki jim omogoča, da se soočijo z nepričakovanimi finančnimi izzivi brez nepotrebnih zapletov in stresa.

Pogoji in zahteve za odobritev Ferratum hitrih kreditov

Za pridobitev Ferratum hitrega kredita je treba izpolnjevati določene pogoje in zahteve, ki zagotavljajo, da je posojilo dostopno in varno tako za posojilodajalca kot za posojilojemalca. Prvi pogoj je, da mora biti prosilec polnoletna oseba, kar pomeni, da mora biti star vsaj 18 let. Poleg tega mora imeti prosilec stalno prebivališče v državi, kjer se vloga oddaja, kar zagotavlja, da je v primeru težav mogoče vzpostaviti stik z njim.

Eden ključnih pogojev je tudi redni vir dohodka.

Ferratum namreč zahteva, da imajo prosilci stabilen in preverljiv prihodek, ki kaže na njihovo sposobnost odplačevanja posojila. To lahko vključuje plačo, pokojnino ali druge redne vire dohodka. Prosilci bodo morali predložiti dokaze o svojih prihodkih, kot so bančni izpiski ali potrdila o zaposlitvi, da potrdijo svojo finančno stabilnost.

Poleg dohodkovnih zahtev je pomembno tudi, da prosilci nimajo pomembnih neplačanih dolgov ali negativne kreditne zgodovine.

Čeprav Ferratum hitri krediti ne zahtevajo popolne kreditne zgodovine, lahko imajo tisti z zelo slabo kreditno oceno težave pri odobritvi. Preverjanje kreditne zgodovine je del postopka ocenjevanja tveganja, ki pomaga določiti, ali je prosilec sposoben odplačevati posojilo.

Ferratum zahteva tudi, da imajo prosilci delujoč bančni račun, na katerega se bodo sredstva nakazala po odobritvi posojila. Brez bančnega računa pridobitev posojila ni mogoča, saj je to osnovni način izplačila in odplačevanja kredita.

Poleg tega mora prosilec imeti aktiven telefonski številko in e-poštni naslov za komunikacijo in obveščanje o statusu vloge.

Nazadnje, prosilci morajo sprejeti vse pogoje in določila, ki so navedeni v pogodbi o kreditu. To vključuje razumevanje obrestnih mer, stroškov in roka odplačevanja. Sprejetje teh pogojev je ključni korak v procesu pridobivanja Ferratum hitrega kredita, saj zagotavlja, da sta obe strani seznanjeni s svojimi pravicami in obveznostmi. Z izpolnjevanjem teh pogojev in zahtev lahko prosilci hitro in učinkovito pridobijo potrebna sredstva, ki jim bodo pomagala pri reševanju finančnih izzivov.

Ferratumovi posojilni produkti so zasnovani tako, da so dostopni in uporabniku prijazni, vendar je pomembno, da prosilci izpolnjujejo vse navedene pogoje, da zagotovijo uspešno in varno transakcijo.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq