Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Posojilo takoj

Vedno potrebujemo posojilo takoj

Je že tako, da kadar se pojavi nekaj kar od nas zahteva dodatne finance ni odlašanja. Potrebno je ukrepati v hipu. Plačati položnice, račun za nove stroške, morda urediti kakšno popravilo, zamenjati pralni stroj ali kaj podobnega. Če ni na zalogi dovolj prihrankov pa potrebujemo vsaj posojilo takoj.

K sreči navadno ne gre za kakšne enormne zneske in je dovolj hitro posojilo, ki je hkrati poceni in kratkoročno. Takšno posojilo lahko danes najamete kar preko spleta ne, da bi obiskali banko ali šli kamorkoli drugam. Če vas zanima kako do denarja že danes vsekakor berite naprej saj vam bomo podali vse potrebne informacije.

Na spletu dobite posojilo takoj

In ne kar tako pač pa posojilo takoj dobite na mobilni banki, ki deluje preko spleta. Na spletni strani banke boste našli vse potrebno za vaš kredit. Tudi kreditni kalkulator s katerim si boste izračunali optimalen kredit. Kaj to pomeni? To pomeni, da boste vanj vnesli znesek želenega kredita in izbrali do 12 mesečnih obrokov.

Potem boste preverili izračun in naredili novega, če s prvim ne boste zadovoljni. Pomembno je, da vam je všeč končni znesek kot tudi višina posameznega obroka saj sami najbolje veste koliko lahko na mesec plačujete. V izračunu bodo zajeti tudi vsi stroški kredita brez skrivanja za drobnim tiskom.

Naj posojilo takoj reši vse vaše težave

Ko nastopijo finančne težave jih želimo seveda odpraviti v prvem trenutku. Prav zato lahko rečemo, da bo posojilo takoj storilo prav to. In ne le težave. Posojilo, ki ga boste najeli pri mobilni banki boste lahko potrošili za karkoli boste želeli. Ni nujno, da gre vedno le za težave.

Zakaj pa si ne bi vplačali dopusta, ali pa si kupili nekaj kar si že zelo dolgo želite. Popolnoma vseeno je kaj imate v mislih. V nadaljevanju vam povemo tudi vse okoli pogojev in dokumentacije, ki jo boste potrebovali pri najemu kredita. In verjemite, ne boste je potrebovali veliko. Verjetno imate vse že pri sebi.

Za posojilo takoj malo dokumentacije

Omenili smo že, da lahko posojilo takoj dobite preko spleta, sedaj pa povejmo še nekaj malega o pogojih. Glede dokumentacije je tako, da boste potrebovali le osebni dokument in številko bančnega računa na katerega prejemate redne mesečne prejemke. Kaj pa ostalo? Ničesar več ne boste potrebovali.

S tem mislimo na potrdilo o zaposlitvi, na overitev pogodbe pri notarju ali kaj drugega. Tudi poroka ne potrebujete ne zastavitve. Še več dobrega vas čaka, ko vam povemo, da ne bodo preverjali celo vaše kreditne sposobnosti kar pomeni, da ne bo nihče kukal v vaš Sisbon. Banka po vaši meri tale mobilna banka kajne?

Za posojilo takoj na splet

Da bi naročili omenjeno posojilo takoj, ko je mogoče, lahko že ta trenutek kliknete na povezavo v tem članku, ki vas bo popeljala prav na spletno stran mobilne banke. Takšne banke, da jo uvrščajo celo v vrh EU mobilnega bančništva. Previdno izpolnite kreditno vlogo in jo pred oddajo preverite še enkrat.

Ko bodo vlogo na strani banke pregledali in jo potrdili vas čaka samo še izplačilo. Ne boste verjeli, a denar se bo najverjetneje na vašem računu znašel že v naslednjih 15-ih minutah! Najdlje pa boste na nakazilo čakali do 24 ur kar pa je prav tako izjemno hitro. Na voljo 24 ur na dan!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq