Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kredit takoj

Želite kredit takoj?

Kajpada! Le kdo si danes še želi čakati na karkoli. Od vas vsi pričakujejo, da boste z vsem opravili hitro in kvalitetno, zato so pričakovanja jasno enaka tudi z druge strani. In le zakaj bi bilo kaj drugače v primeru, ko si želite nekaj dodatnega denarja, ki vam bo olajšal življenje, ali poskrbel za kaj lepega.

Želite si kredit takoj! In k sreči obstaja tudi prav posebna banka, kjer vam to željo lahko izpolnijo. Gre za mobilno banko na spletu, ki bo poskrbela, da boste do denarja prišli hitro in pod odličnimi pogoji. To pomeni, da vam za kredit ne bo potrebno zbirati kupov nepotrebne dokumentacije.

Preverite kako dobiti kredit takoj

Kredit takoj je slišati kot silna zahteva na katere banke ne morejo pristati. Morda ne vse, a tam zunaj je vseeno ena, ki zmore tudi to. To je naša mobilna banka na spletu, ki se ponaša s tem, da sodi v sam vrh EU mobilnega bančništva in svoje usluge ponuja še v kar nekaj drugih državah po svetu.

Naše zadovoljne stranke so naši ambasadorji, saj z veseljem širijo glas o naših storitvah, zato mi skrbimo za njihovo zadovoljstvo. In le kako ne bi bile zadovoljne, ko pa jim nudimo kredit takoj, pod pogoji o katerih drugje lahko zgolj sanjajo.

Kaj pomeni kredit takoj?

To pomeni, da boste do denarja prišli v roku 24-ih ur, največkrat pa boste čas med oddajo vloge za kredit in nakazilom preštevali v minutah. Se sprašujete kako je to mogoče? Delujemo na spletu, kjer je vse hitro in vse mogoče. Tudi kredit takoj nakažemo na vaš račun, ko je potrjen s strani naše finančne službe.

Navadno se to zgodi že po 15-ih minutah od potrditve, zato lahko upravičeno pričakujete svoj kredit takoj. Da je celoten postopek zelo hiter in enostaven pa poskrbijo tudi naše minimalne zahteve, ki jih je pred najemom kredita potrebno izpolnjevati.

Kredit takoj po potrjeni vlogi

Ker smo mobilna banka in delujemo na spletu, vam seveda ne bo potrebno hoditi k nam. S tem boste prihranili veliko časa, še več časa in živcev pa boste prihranili nekje drugje. Ne bo vam namreč treba niti v službo po potrdilo vašega delodajalca, ali morebiti k notarju.

Od vas bomo potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa, pa boste že na pol poti do denarja. Kredit takoj je storitev, ki mora biti opravljena v rekordno hitrem času. Ta postopek pa smo še dodatno skrajšali tako, da ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti.

Kredit takoj na 12 mesecev

Ne le da boste kredit takoj lahko porabili, pač pa vas ne bomo vprašali niti za namen porabe denarja, kar je praksa v nekaterih drugih bančnih ustanovah. Odplačevali ga boste lahko do 12 mesecev, izbira pa je popolnoma vaša. Znesek kredita in število mesečnih obrokov boste izbrali že na začetku, ko boste uporabili kreditni kalkulator.

Ta vam bo transparentno prikazal tudi vse zajete stroške, da bo vaša odločitev še lažja. In če menite, da končno veste kaj je hitri kredit takoj, pa imamo kasneje za vas še eno presenečenje. Ko boste prvi kredit odplačali, boste lahko naslednjič segli po storitvi, ki se imenuje SMS kredit. Ta pa je naravnost bliskovito hitra!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq