Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Stanovanjski kredit nlb

Vas skrbi stanovanjski kredit nlb?

Če ste si za nakup novega doma omislili stanovanjski kredit nlb oziroma ste za kredit povprašali na kateri drugi banki in menite, da znesek ne bo dovolj visok, si lahko pomagate še na druge načine. Včasih se denimo pripeti, da zmanjka za opremo ali pa morda manjšo obnovo novega stanovanja.

V tem primeru lahko vedno računate na hitri kredit, ki ga lahko zdaj povsem enostavno in nadvse hitro pridobite kar preko spleta. Za ta kredit vam ne bo treba stopiti čez prag svojega doma saj boste vse uredili kar s pomočjo računalnika, tablice ali pa pametnega telefona z dostopom do spleta.

Ko tudi stanovanjski kredit nlb ni problem

O problemu govorimo denimo takrat, ko že imate stanovanjski kredit nlb pa potrebujete še nekaj denarj katerega pa vam ne uspe pridobiti na nobeni banki. K sreči na mobilni banki menijo drugače saj boste tam lahko kredit naročili tudi v primeru, da enega že odplačujete. Pomembno je le, da je vaša plačilna sposobnost dovolj velika.

Poleg tega pa vam za najem kredita na tej banki ne bo treba v resnici hoditi nikamor saj tudi veliko dokumentacije ne boste potrebovali. Le osebni dokument in seveda številko svojega bančnega računa kamor boste prejeli nakazilo in kamor prejemate mesečne dohodke. O enostavnem naročilu kredita pa v nadaljevanju.

Naj stanovanjski kredit nlb ne bo zavora

Zavora za vse tisto kar ste si še zamislili pa vam je za izpeljavo enostavno zmanjkalo denarja. Tudi stanovanjski kredit nlb tako ne bo ovira in boste precej enostavno pridobili nov kredit. Na spletu boste obiskali mobilno banko in najprej uporabili njihov kreditni kalkulator s katerim boste prišli do najboljšega izračuna kredita.

Vnesli boste znesek posojila, ki si ga želite ter izbrali še število obrokov za odplačilo. V trenutku bo nato pred vami končni izračun, ki bo zajemal tudi vse stroške kar pomeni, da boste ves čas popolnoma obveščeni o vsem kar je pomembnega za vas. Transparentno in brez skritih stroškov.

Izračun za stanovanjski kredit nlb

Seveda ste predhodno že poskrbeli za izračun za stanovanjski kredit nlb zato veste kako brati podatke, da boste o vsem na tekočem. Tudi izračun na mobilni banki vam bo ponudil te informacije s čimer bo vaša končna odločitev mnogo lažja. Čaka vas samo še izpolnjevanje in oddaja kreditne vloge.

Tudi to boste seveda opravili preko spleta kar vam ne bo vzelo več kot nekaj kratkih minut. Podatke previdno vpišite in jih preverite preden pošljete vlogo na mobilno banko. Tam jo bodo nato hitro pregledali in tudi odobrili, če bo izpolnjena pravilno. Denar bo na vašem računu že v naslednjih 15-ih minutah oziroma najkasneje v roku 24-ih ur.

Odplačajte stanovanjski kredit nlb

Morda je vaš stanovanjski kredit nlb proti koncu in bi ga radi odplačali ter prejeli še nekaj denarja za karkoli imate pač v mislih. Kredit mobilne banke je namreč ne namenski in ga lahko porabite kakor vas je volja. Za plačilo položnic, poplačilo starega kredita, novo kolo, opremo za avto ali pa za potovanje.

Dodajmo še, da za naročilo kredita ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi, obiska pri notarju ali poroka. Prav tako ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti preko sistema Sisbone zato lahko upravičeno trdimo, da gre resnično za eno najboljših mobilnih bank v EU. Na vojo je 24 ur na dan vse dni v letu.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq